perjantai 16. marraskuuta 2012

Montaa uutta

Pureuduin näitä kynsiä tehdessäni moneen itselleni uuteen, monelle muulle kynsilakkaharrastajalle arkipäiväiseen konstiin. Vaikka kynteni ovat lyhyet, sinnikkäästi päätin, että nyt teen ranskalaisen manikyyrin, ensimmäistä kertaa. Ja niin tein. Pari kynttä, esim. vasen etusormi oli auttamattomasti liian lyhyt tähän, mutta en antanut sen häiritä. Aloitin parilla kynnellä käyttämällä ranskistarroja kärjissä, mutta hermot meni ja tein loput vapaalla kädellä. Kärkien jälkeen maalasin kynnet Essien Sugar Daddylla, joka sopiikin hommaan vallan mainiosti! Sopisi vielä paremmin, jos kynnet eivät olisi keltaiset! Keltaisuudesta johtuen levitin namusetää kaksi kerrosta, mistä seurasi se, että peukaloiden kärjet meni vaaleanpunertaviksi; kumma kyllä muut ei niinkään. Kynsistä tuli sellaiset.. hmm.. kaukaan kauniit :D.

Ranskishan on hyvin klassinen ja siisti, sopii vaikkapa hyvin työkäyttöön. Ja ehkä vähän tylsä. Sain Cesarsilta kaupan päälle joku aika sitten paketin water decalseja, en niitäkään ollut kokeillut ennen. Jee, ruususia kynsiin! Decalsit oli helpon helppoja käyttää, ei mitään ongelmia.

Näistä tuli aika kivat. Olisi Ehkä kannattanut kuvata kynnet heti, eikä vasta illalla. Päälle levittämäni Seche Vite vähän kutisti Sugar Daddya muutamassa kynnessä ja sainpa osan vähän jo lohkeamaankin ennen kuvailemista :).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti