maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pinkkiä uutta

Otin riskin ja tilasin Amerikasta jälleen Nailsuppliesilta Small Flat Rate Boxillisen kynsilakkoja, vaikka Suomen tulliraja on laskenut vuodenvaihteessa n. 20€:n. Tuuri kävi kylässä ja postipate toi paketin tänään ovelle, ilman tulliviranomaisten puuttumista asiaan, vaikka tilauksen loppusumma oli roimasti enemmän. Ehkä paketin kylkeen merkitty hinta $4,95 vaikuttaa.

Odottelin postinkantajaa aamupäivällä tulevaksi, sillä jotenkin naisenvaistoni sanoi sen tuovan tänään jotain kivaa. Yhden jälkeen luovutin ja lähdin silmät kiiluen kaupoille muiden kynsilakkojen perään: luin nimittäin Kynsikoristelut-ryhmästä Facebookista, että Tikkurilankin Tarjoustaloon oli rantautunut Flormarin magneettilakkoja hal-val-la. Lähes juoksuksi pistin (ai miten niin sairaalloisen addiktoitunut?), ennen kuin alaovelta ulos siirryttyäni näin postinkantajan pyöräilevän rappua kohti. Tehokas harhautus tähän väliin, "kas, unohdin puhelimen kotiin" (en sanonut sitä ääneen) ja tein u-käännöksen päätyäkseni postinkantajaneidin kanssa samaan hissiin. Jo hississä näin tytön postilaukussa pilkottavan tutunnäköisen paketin (Small Flat Rate Box!!!) ja teki mieli hihkaista, että toi on mulle! Mutta maltoin itseni ja tyylikkäästi vastaanotin laatikon vasta oman oven kynnyksellä. Aijettä, uudet muruset olivat hyvin tervetulleita uuteen kotiin <3.


Opi:n uusi Mariah Carey-kokoelma on saanut ainakin suomalaisissa kynsiyhteisöissä melko kyseenalaista huomiota, enkä oikein ymmärrä miksi. Tämän kokoelman kautta Opi lanseerasi markkinoille uuden lakkakoostumuksensa, Liquid sandin, eli mattaisen hiekkapaperimaiseksi kuivuvan glitterin. Näitä on jatkossa tulossa ymmärtääkseni lisää, mm. Bond-tyttökokoelmana. Monenlaisia mielipiteitä kerännyt koostumus on itseni mieleen aika reippaasti, tykkään. Värejä on tarjolla 4, mutta täytyi tyytyä kahteen mieluisimpaan, jotta ostoskoriin sopii muutakin ;). Kokoelmaan kuuluu myös vaaleanpunainen glitterlakka, Pink Yet Lavender, jonka uskon olevan tulevaisuudessa aika haluttu. Tai ainakin ihmettelen, jos ei ole. Tosi kaunis. Violetti Anti-Bleak on ihan peruscreme, ilman mitään shimmereitä tai hohteita, just sellainen mistä tykkään. Nopeasti swatchattuni huomasin peittävän ensimmäisellä kerroksella! Huippua!

Pink Yet Lavender, Anti-Bleak, The Impossible, Stay The Night

Yleensä jos isken silmäni muiden blogeissa paljon tykättyihin lakkoihin, ne ovat sävyltään vaaleanpunaisia tai pinkkejä. Näitä kahta Orlya olin nähnyt kehuttavan muutamassakin eri blogissa ja himoni päästä toteamaan tilanne itse voitti. Vaaleampi Preamp on koostumukseltaan ihan erilainen, mitä olin sen odottanut olevan. Hyvällä tavalla kuitenkin. Lakka on täynnä pientä shimmeriä. Miss Conductia on monella taholla verrattu Opi DS Extravaganceen, tosin hieman sen vaaleampana versiona. Omistan pari Opi:n DS-lakkaa (Designer Series) (en Extravagancea) ja jos koostumukset ovat samoja kaikissa DS-lakoissa, niin ainakin sen osalta Orly voisi hyvinkin olla samanlainen.

Preamp, Miss Conduct

Taidan tykätä China Glazesta enemmän kuin Opi:sta, vaikka tiedän hyvin monen olevan ihan päinvastaista mieltä. Omalle kohdalleni tasalaatuisia, hyvinpeittäviä CG:n lakkoja on osunut enemmän, kuin Opi:n vastaavia, niitä on myös kokoelmissani puolet enemmän. Koin tarvitsevani vaalean lilan/laventelin sävyisen creme-lakan ja CG:n Sweet Hook täytti tämän valtaisan aukon mielessäni. Sävy kuuluu samaan kokoelmaan aiemmin jo omistamani vaaleanpunaisen Dance Babyn kanssa ja on koostumukseltaan yhtä hyvää: peittää äärimmäisen helposti. Koralli/oranssi Mimosa's Before Mani's kuuluu CG:n uusimpaan Avant Garden-kokoelmaan, joka ei kokoelmana säväyttänyt juurikaan, mutta tämän yksilön uskoisin sopivan kalvakalle ihonvärilleni hyvin. Mukana myös melko harvassa kulmassa erottuvaa pientä kultaista shimmeriä, ei siis ihan puhdas creme.

Sweet Hook, Mimosa's Before Mani's

Bariellen Elle's Spell:ltä odotin paljon. Olisin halunnut tilata tämän lakan jo aikoja sitten syksyllä, mutta silloin kauppa myi ei-oota tämän kohdalla. Lakka on punainen jelly, jossa mukana oranssiin ja vihreään taittavaa lastua. Yhyy, Ellen loitsu ei täyttänyt odotuksia :(. Tipille lakatessani vasta neljännen kerroksen jälkeen olin tyytyväinen peittävyyteen. Lakka osoittautui paljon kylmemmän punaiseksi, mitä olin sen odottanut olevan. Annan tälle kuitenkin mahdollisuuden kynsillä, katsotaan tilannetta sitten uudelleen.

Elle's Spell

12 kommenttia:

  1. hienoja ostoksia ja kiva ettei jäänyt tulliin

    VastaaPoista
  2. Kauanko otti toimitus?
    Tilasin 18.2. eikä oo vielä näkynyt. =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi :(. Mä tilasin nuo 22.2. Toivottavasti tulevat sulle vielä, ilman välikäsiä!

      Poista
    2. Voi ei, viimeinen toivo taisi juurikin kuukahtaa...
      ...tai ehkä jos tänään... ;D

      Poista
    3. Tänään viimein tuli 18.2. tilattu NS. Eilen tuli 25.2. tilattu.
      Hyvin mystistä toimittamista. Posti hautoo flat rate boxeja jossain... ;D

      Poista
  3. Mä tykkään noista Liquid Sandeista, kiva jos niitä on tulossa vielä lisää! :)

    Noi molemmat Orlyn lakat näyttää ihanilta <3 Menee mun himotuslistalle kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans tykkään niistä hirmuisesti :). Enkä oikein edes ymmärrä, miksi jotkut niin inhoaa niitä; voihan niihin laittaa päällyslakan ja käyttää ihan perusglitterinä :).

      Poista
  4. Voi ku kivoja ostoksia :) Ittelläni on myöskin tuo Orlyn Miss Conduct ja nyt alkoi himottamaan tuo Preamp, jotenki niin ihanan näköinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se Preamp on luonnossa vielä jotenkin jopa kauniimpi, ku näissä kuvissa :). Suosittelen.

      Poista