maanantai 11. maaliskuuta 2013

Suzy's Hungary AGAIN!

Hngh, "iskä" oli päästänyt koirien vinkulelun viikonloppuna karanteenista, kirjahyllystä, rekkujen armoille ja voi että on kivaa louskuttaa leukoja yhteen rakas vinku suussa! IIUU IIUU IIUU!!! IIUU! Sopiihan tuolla makuuhuoneessa yrittää yövuorolaisen nukkua tässä metelissä... Ja kun vinkun ottaa pois, niin ovella täytyy juosta minuutin välein karjumassa kieltosanoja sisäänmurtautuville käytäväsiivoojalle ja postinkantajalle.
Mikäpä olisikaan parempi aika yrittää keskittyä postauksen kirjoittamiseen, kuin tämä? Joten toimeen:

You're Such A Budapestin ohella toinen laatikkooni salaperäisesti ilmestynyt Opi:n Euro Centrale-lakka on Suzy's Hungary AGAIN!, mikä toden teolla yllätti laadullaan ja peittävyydellään. Lakka levittyi kynsille melkein itsestään ja peitti helposti kahdella kerroksella, mikä on aika harvinaista näin vaaleaksi lakaksi, ainakin omalla kohdallani. Sävy on koralliin taittava pinkki ja koostumus ihan puhdas creme. Kaupassa (okei, myönnän! Ostin nämä kaupasta, ihan itse! Paha minä!) pulloa ja mallikynttä hipelöidessäni näin sävyn vielä enemmän koralliin/oranssiin taittavana, mutta omille kynsille lakattuani sävy on kuitenkin kaikista eniten pinkki. Lämpimään taittava pinkki, mutta sitä itseään kuitenkin. Ehdoton jalokivi kokoelmissani muiden jalokivien joukossa :).

Jollain piti päästä koristelemaan kynnet ja päädyin pilkkutikkuun ja pallokuosiin. China Glazen kultainen Passion sai tällä kertaa ajaa polka dot-kuvion tehtävää. Lopputulos oli aika raikas ja leikkisä, jos mennään näihin viininmaistelutermeihin, näillä pärjäsi hyvin viikonlopun työvuorot.



3 kommenttia: