maanantai 11. marraskuuta 2013

Aasialainen nude

...Ei ehkä kannata kirjoittaa postauksen otsikkoa Googlen hakukenttään...

Olin katsellut OPI:n Germany-kokoelman Don't Pretzel My Buttonsia Emotionin alessa n.3 kuukautta ajatellen, että sit kun seuraava tilipäivä koittaa, niin sit mä tuon ostan (ja aina sitten tilipäivänä unohtaen asian). Mun lähi-Emotion ei ymmärrä laittaa tuotteitaan kunnon alennukseen, vaan on yrittänyt kaupata mm. OPI:n Shatter-lakkoja kämäisellä 20%:n alennuksella jo yli vuoden. Kumma, kun ei kenellekään kelpaa... No mutta, pähkäilin pitkään tämän Pretzelin kanssa siksi, että omistin jo ennestään saman merkin Did You 'Ear About Van Gogh:n, joka on, noh, ehkä jonkun muun mielestä käytännössä melkein sama asia. Mutta eihän se nyt ole! Paljon harmaampi on Van Gogh, kuin punaisempi Pretzel. Katsokaa vaikka!

Did You 'Ear About Van Gogh, Don't Pretzel My Buttons, selkeä ero, I say!

Ja totta on myös, että jälkimmäisen istuu omaan ihonväriini paremmin, kuin vasemmanpuoleinen. Molemmat lakat peittävät unelmanhelposti ollakseen näin vaaleita sävyjä ja kerroksia riittää molempia levitettäessä kaksi.

Olen harvinaisen tyytyväinen itse tämänkertaisiin lakkauksiin, joissa käytin Don't Pretzel My Buttonsia sekä siirtokuvia (kunniahan oikeasti kuuluisi siirtokuvavalmistajalle, mutta enpäs sitä anna sille!). Kuvat käyttäytyivät kynsille siirrettäessä mallikkaasti ja kaikki oli helppoa ja ihanaa. Joskus näinkin.






OPI - Nail Envy Dry & Brittle
OPI - Don't Pretzel My Buttons
Seche Vite
Siirtokuvat - G078

8 kommenttia:

  1. Hahaha, hajoilin pahasti otsikolle! Tuo Pretzel on muuten ehkä täydellisen nuden sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, oli aluksi vähän tahatonta komiikkaa, pähkäilin nimittäin otsikon kanssa viimeiseksi pitkän aikaan ja se tuli ihan pakottamalla vääntämällä. Loppujen lopuks se olikin sitten ihan hyvä :D

      Pretzel on ihana! Vaikea keksiä parempaa :)

      Poista
  2. Heh, otsikko kyllä alkoi hymyilyttään. :D
    Nämä on kyllä superkauniit! Tykkään tosi paljon noista siirtokuvista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D

      Kiitos :). Ne on kyllä harvinaisen kivannäköiset.

      Poista
  3. Hahah, aasialainen nude :D Tosi kauniit kynnet!

    VastaaPoista