perjantai 7. joulukuuta 2012

Kullan kimallusta

Taannoin ilmestyneen Opin James Bond-aiheisen Skyfall-kokoelman supererikoislakka on aitoja 18 karaatin kultahippusia sisältävä The man with the golden gun-päällyslakka. Kyseessä on siis kirkas lakka, missä on lehtikultaa muruina seassa. Koostumuksestaan johtuen, putelin hinta oli hieman eri luokassa, kuin merkin normaalit lakat: Sokoksella muistaakseni 48€. Taannoin, muutama viikko sitten aloin puhua tuosta lakasta kotona; oletin mieheni tuhahtavan moiselle kalliille turhakkeelle, mutta yllätyksekseni lupautuikin välittömästi hankkimaan sen minulle! Mikä ihana, pilalle hemmotteleva, rakas mies ;). Ruokaostosreissumme kohdistuessa seuraavana päivänä Jumboon, kävimme tarkastamassa paikan Stockat ja Emotionin, mutta parhaaksi onneksi tuotetta ei ollut niissä myynnissä lainkaan. Kotiin päästyämme hokasin Brittiläisessä Beautybayssä olevan Black Friday, eli *kaikki* kaupan tuotteet olivat 20% alennuksessa. Hinnaksi lakalle jäi täten n. 28€. Näpy näpy, tilaus sinne ja tämän viikon tiistaina postinkantaja soitti ovikelloa ja toimitti kultasen perille.

Puoli vuotta sitten olisin pyöritellyt silmiäni ja naurahtanut kyseiselle tuotteelle, jatkaen sen jälkeen elämääni sitä sen enempää ajattelematta. Harrastus on todella saanut mut pauloihinsa..



Näissä The Man With The Golden Gun-lakka Don't 'Ya Just Love Opi-lakan päällä. Jälkimmäinen kuuluu Opin Hollanti-kokoelmaan.


1 kommentti:

  1. Tuo lakka voi että <3 kuinka pullokin kiiltää noin houkuttelevasti, harmi kun itsellä ei ole varaa noin kalliiseen lakkaan ! :)
    tsekkaa minunkin kynsiaihenen blogini http://diamondonnails.blogspot.fi/

    VastaaPoista