torstai 6. joulukuuta 2012

Kahvikuppikuosia

Hui, ensimmäinen lähes viikon pituinen postaustauko! Veressäni lienee pieni ADHD-hippunen, mikä aiheuttaa suunnattoman innostuksen uutta harrastusta kohtaan lähes manian vallassa ja kun hippunen alkaa hajota, myös mania lievenee. Toivottavasti nyt ei käy siten, olen nimittäin todella innostunut edelleen kynsiharrastuksesta ja pikkuhiljaa saamassa kynsiänikin kuntoon rakennekynsien jäljiltä.

Hiljaisuuteen on vaikuttanut myös vahvasti uusi kirja, jonka ostin maanantaina: Fifty shades of grey (hih, pikkutuhmaa). Luen äärimmäisen vähän, oikeastaan kerran vuodessa yhden kirjan, minkä saan äidiltä joululahjaksi (mikä on muuten lähes poikkeuksetta hyvä, älä lopeta! :D), mutta sen ahmaisenkin sitten yleensä muutamassa päivässä. Näin kävi lähes 600-sivuisen uutuuteni kanssakin, päivät ovat kuluneet nenä kirjassa tiiviisti ja kaikki kirjan ulkopuolinen tekeminen on ollut vaikeata aloittaa. Kaunokirjallisuuden ystäville en voine tätä kirjaa suositella, mutta itseni kaltaisille, todella vähän lukeville lukukokemus on ollut nautinnollinen.

Lakkasin kynnet viimeksi maanantaina ja saamattomana sain kuvattua ne vasta tänään! :O Äärimmäisen ihmeissäni totesin kuitenkin lakkojen pysyneen kynsillä lohkeamattomana, paria kynnen kärkeä lukuunottamatta tähän saakka. Kynsien pohjalla on Essien valkoinen Blanc ja leimaukset on tehty Konadin mustalla lakalla DRK-A-laatasta, jota olen sen hullusta hypetyksestä huolimatta käyttänyt nolostuttavan vähän tähän mennessä. Cesarsshoppiin on saapunut muuten myyntiin myös DRK-B- ja DRK-C-laatat (JOULULAHJAVINKKI!). Lopputuloksesta tulee mieleen posliinisen kahvikupin kuosi. Olen todennäköisesti nähnyt joskus jossain Halpa-Hallissa vastaavanlaisia astioita.

Kirjasarjaa on ostettuna hyllyyn jo seuraavat kaksi osaa, joten saatan koukuttua niihin seuraaviksi päiviksi vastaavalla tavalla :D. Pahoittelen.

*nuuh*

Vähän jo lohjennut. Anteeksi laiskuuteni.



5 kommenttia:

  1. Olen ihan samanlainen kirjanlukija kuin sinä. Harvoin luen, mutta sitten kun aloitan niin ahmin kerralla kaiken. Samaista kirjaa olen pohtinut lukevani, voisi olla hyvä idea joululomalukemiseksi!

    Kauniit nuo kyntesi myös. Itse salaa haaveilen tuosta samaisesta laatasta, ja miksei niistä kahdesta muustakin kappaleesta. Vielä kuin joulupukki osaisi sen arvata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja oli ihana. En tiedä tosin voinko suositella vanhempien edessä luettavaksi, jos sinne olet suuntaamassa :D. Voi tuottaa punaisia poskia :D.

      Kiitos kehuista, tykkäsin itsekin ihan :).

      Poista
    2. Heh, hyvä vinkki. Parempi siis jättää kotilukemiseksi :D

      Poista
  2. Haa, mä löysin Fifty Shades of Greyn 1 & 2 -osat kirppikseltä, ja kohta on ykkönen luettuna läpi :D Hienoa ja tuhmaa, indeed! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikean hyvä tuuri! Ykkönen loppuu vähän laimeasti, mutta eiköhän se siitä taas nouse.

      Poista