maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kyllä minä niin pahoitin mieleni...

...perjantaina, kun viimein sain kuulla hoitosuunnitelman terveydentilaani koskien.

Maaliskuussa löytämäni patti, joka kasvaa kyljessäni on lääkärin mukaan hyvänlaatuinen kasvain joka elää tiukasti kylkiluussa kiinni. Valitettavasti positiiviset ominaisuudet rajautuvat tuohon nimeen. Kasvain on laadultaan sellainen, että jos sitä jää tähän naiseen vähääkään, se tulee lähes varmasti uudelleen. Ja uudelleen. Jne. Ja se kasvaa nopeasti! Maaliskuinen "puolikas kananmuna" on tällä hetkellä kokoluokaltaan n. iso nyrkki. Suunnitelmana on muutaman viikon sisällä heittää hyvästit kahdelle rakkaalle kylkiluulleni, Ribsalle ja Ribelle. Mahdollisesti ehkä myös kolmannelle sisarelleen. Ja kun reikä kerran kaivetaan auki, niin ottavat samalla reissulla palasen selkälihasta. Sillai muistoksi. Lääkärin mukaan toimenpide saattaa olla hieman kivulias. Sillai pikkasen vaan, että voidaan laittaa hengityskoneeseen jos sattuu liikaa. Ei paha. Viime päivien soundtrack of my life on jännästi ollut Kirkan Hetki lyö, repeatilla...

Tämän tiedon odottaminen on jäytänyt mielessä ja aiheuttanut kevyttä matalapainetta. Tästä syytän blogihiljaisuuttakin. En tiedä mahtaako teitä postauksia odottaneita olla montaa, pahoittelen kuitenkin. En tiedä tarkasti tulevaisuuden invalidisoitumiseni tasoa, joten en myöskään pysty ennustaa tämän blogin tulevaisuutta ja kohtaloa. Yritän saada puskettua postauksia jo tekemistäni kynsistä tänne, niitä kun on kuitenkin kertynyt muutama kansiollinen, vaikka hiljainen olen ollutkin.

Anygays, aivan superihanaa ja mahtavaa ja helteistä kesää teille kaikille! <3 Mä ainakin tuun nauttimaan mun viimeisistä viikoista tolpillani aivan täysillä.


14 kommenttia:

  1. Hui kamala! :o tsemppiä sulle aivan valtavasti, äläkä nyt ota blgijutuista stressiä, kyllä me ymmärretään että ei ehkä oo postaukset ekana mielessä! :)

    VastaaPoista
  2. Ai kamalaa! Voimia leikkaukseen ja paranemiseen! Ja edelliseen kommenttiin yhtyen ei kannata blogista ainakaan lisästressiä repiä, kyllä me täällä ootellaan. :)

    VastaaPoista
  3. Voi ei toivotaan parasta ja älä turhaa stressaa blogista tunnollisest lukijat jaksaa odotella

    VastaaPoista
  4. Voi ei.:( Voimia leikkaukseen! Kyllä me täällä odotellaan, älä siitä ota lisästressiä. :)

    VastaaPoista
  5. Täälläkin pidetään peukkuja, että kaikki menisi niin hyvin kuin vain olosuhteisiin nähden on mahdollista! Ja tosiaan, kyllä me täällä jaksetaan odotella. Tulet sitten tänne kirjoittelemaan, kun vain tuntuu siltä :)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti kaikki menee hyvin. =)
    Älä stressaa blogista, minä ainakin jaksan odottaa kuten näköjään moni muukin. :)

    VastaaPoista
  7. Tsemppiä ja keskity vain rauhassa paranemiseen :)

    VastaaPoista
  8. Peukut ovat korkealla! Tsemppiä, ole vahva!

    VastaaPoista
  9. Voi kamala! Miten voikin tuolleen hyvälaatuiseen juttuun liittyä noin kamala ja rankka hoitosuunnitelma :( Ei voi muuta kuin toivottaa tsemppiä ja voimia tuohon koitokseen, minkä jälkeen tuo kaikki sitten olisi ohi.

    VastaaPoista
  10. Tsemppiä koitokseen ! :) Ja älä ressaa blogin suhteen yhtään, kyllä me lukijat vielä täällä ollaan kun palaat ^^

    VastaaPoista
  11. Täällä me ollaan, älä meistä huoli. Me huolitaan susta <3
    Tsemppiä. Hyvin se menee.

    VastaaPoista
  12. Voi ei. Olen tosi pahoillani! Hirmuisesti tsemppiä, taistelutahtoa ja onnea matkaan <3

    VastaaPoista
  13. Tsemppiä, toivon että hoitotoimet sujuvat parhainpäin!

    VastaaPoista