maanantai 12. elokuuta 2013

Radioaktiivisen leopardeja

Buujaa, heippa kamut! Vastoin monia odotuksia, olen yhä hengissä! Nopeasti sairauskertomuksen kertaus ja sitten itse asiaan: Kylkeäni ei pistettykään paloiksi. Leikkaus oli lääkärikokouksessa määritelty liian riskaabeliksi hyötyihin nähden (kasvain uusii, jos sitä jää vähänkään mihinkään) ja seuraavaksi parhaimmaksi hoitomuodoksi päätettiin sädehoito. Nyt tällä hetkellä on 11 päivää sädehoitoa takana ja 17 edessä. Matka Tikkurilasta Meilahteen joka ikinen arkipäivä (+ matkat viikonloppuisin töihin (ja työn teko)) rasittavat pollaa eniten, hoidot itsessään ovat nopea ja kivuton toimenpide.

Ja asiaan.

Tämänkertaiset lakkaukset olivat kynsillä jo pitkän aikaa sitten, ennen radiohiljaisuuteni alkamista. Tein elämäni ensimmäistä kertaa leopardilakkaukset (ilman leimauksia) ja lopputuloksesta tuli ainakin omasta mielestäni übercool :3. Kynnet olivat esillä viikonloppuna, kun juhlimme serkkutapaamista Ylöjärvellä ja saivathan nuo muistaakseni huomiota osakseen sielläkin.

Lakat joita käytin näissä olivat Opi:n Did you 'ear about Van Gogh, Models Ownin Soda pop pink ja Becca's brown, sekä Flormarin mattapäällyslakka.


Laitonta kissatyövoimaa :3

8 kommenttia:

  1. Mä oon kans koittani ottaa tuolla tavalal kuvia, mutta meidän kissat vaan aina pyörii ja hyörii ja tunkee nenänsä lakkauksiin.. :)

    Ihanat värit noissa leopilkuissa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin tapauksessa kuva piti mennä ottamaan paikkaan, missä kissa lepäsi; kissaa oli turha edes harkita liikutettavaksi "valokuvausstudioon" parempaan valoon :D.

      Kiitos. Taisin apinoida jonkun ideaa facebookista :)

      Poista
  2. Tehokkaita säteitä toivottelen, ja varmaan huojentavaa kuitenkin ettei tarvinnut leikattavaksi ruveta..

    Leopardit on hauskat - eipä oo tullut itselläkään moisia tehtyä kuin kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti! Olihan se toki kiva kuulla puhelimessa, ettei leikata, mutta toisaalta tarvii paljon uskoa ja luottamusta siihen, että ne säteet oikeasti tekee siellä jotain, kun ei se tunnu melkein miltään :D.

      Ja kiitos. Tää jäi kans toistaiseksi ekaks ja vikaks kerraks kun kokeilin; näistä on jo aika kauan.

      Poista
  3. Kiva kuulla susta taas :) Tsemppiä, edelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, samoin! Kivaa kun lukijat ei oo kaikonneet :). Kiitos tsempeistä!

      Poista