perjantai 18. lokakuuta 2013

Ellen loitsuja

Parin viikon takaisen Lakkaushaasteen aiheena oli yksinkertaisesti punainen väri. Omistamistani kahdesta Bariellen lakasta esittelinkin jo aiemmin ihanan ja vaalean Buddha-Fulin. Päätin toteuttaa tämän haasteen saman merkin samantyyppisellä, tummanpunaisella flakielakalla.

Bariellen Elle's Spell on koostumukseltaan melko ohut ja läpikuultava, viininpunainen jellylakka, jossa on seassa oranssina ja vihreänä ja tuhantena muuna sävynä hohtavia lastuja. Kerrostamalla lakan sai 3-4 kerroksella peittämään allakuvatunlaisesti. Helpommalla pääsee, jos lakkaa Elle's Spellin jonkun helpommin peittävän, viinipunaisen cremen päälle, eikä yritäkään saada tällä yksilöllä peittävää tulosta. Kerrosten lukumäärästä johtuen kuivumisaika oli melko pitkä, mutta vastaavasti sainkin lakkaukset kestämään kynsillä hyvinä koko sen lähes-viikon, jonka jälkeen päätin vaihtaa väriä. Liimasin päälle vielä hyvinkäyttäytyvät valko-keltaiset vesisiirtokuvat (Mimaxilta), ja näillä mentiin.





Käyttämäni tarvikkeet:

OPI - Nail Envy Dry & Brittle
Barielle - Elle's Spell
Vesisiirtokuvat - Y006
Seche Vite

5 kommenttia:

  1. Mullakin on Elle's Spell ja se on i-ha-na! :)

    VastaaPoista
  2. Kauniit. Paljon puhutaan siitä et punaiset kynnet on aina niin jouluiset, mut koristeluista se vaan on kiinni. Mun mielestä nää ei ole ollenkaan jouluiset vaan tosi kivat syyskynnet. Katselin töistä tullessa, et lumihiutaleet kukkii vielä niin komeasti, vaikka yöllä oli jo -5 pakkasta, näistä tulee teranssin kesäkukat mieleen :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi. Mä en itse osaa oikein mieltää punaisia kynsiä pelkästään joulukynsiksi. Mun mielestä se on niin klassisen naisellinen väri kynsille, että sillä voi lakata vaikka juhannuksena :D. Toki on enemmän ja vähemmän jouluisia punaisen sävyjä olemassa.

      Nää siirtokuvat on mun mielestä jotenkin erityisen ei-talviset (:D), verrattuna vaikka johonkin ruusu-kuviin, että kesäisyys oikein korostuu.

      Poista