perjantai 8. marraskuuta 2013

Kultaista liukua

Kynsiharrastukseni on puksuttanut radallaan entiseen malliin, mutta innostusta postausten kirjoittamiseen blogiin on ollut hieman vaikeampi herätellä kaamosmasennuksestaan. Päivän saldo valmiita, muokattuja valokuvia on jemmassa kahdeksan kansiollista, materiaalia siis on reippaasti odottamassa päivänvalon näkemistä :D.

Loogisesti vanhimmasta alkaen, tästä lähtee:
Aikomus oli tehdä kauniit, kullan eri sävyissä kimaltelevat liukuvärjätyt kynnet. Lopputulos, eeh, enemmänkin ei-ehkä-niin-kauniita ruskean sävyjä yhdistelevä kimalluspläjäys. Tuli näiden kanssa yksi kokonainen viikonloppu tallattua töissä ja kieltämättä ainakin oman huomioni herättävät olivat kimalluksellaan ja tietynlaisella näyttävyydellään. Tiedä sitten, hyvällä, vai vähemmän hyvällä tavalla...

Lakkaan kynnet aina ennen liukuvärjäystä kauttaaltaan valkoisella, ettei värilakkoja tarvitse töpötellä meikkisienellä hermojen menetykseen saakka. Tässä palveli jälleen luottokamani, Essien Blanc. Muut materiaalit näet alimmasta kuvasta; ajattelin yrittää alkaa näpätä vastaisuudessa kuvan käyttämistäni lakoista pelkän luettelon sijaan: tykkään muidenkin blogeja lukiessani siitä ominaisuudesta. Selkeyttää kivasti, kun haluaa nopeasti nähdä mitä kuhunkin lakkaukseen on käytetty.

Pehmeä lasku kirjoittamiseen, jätän tänään tähän. Kuvia, olkaa hyvät:




Jotain pitää näköjään koko ajan olla kädessä...


Luettelenpa kuitenkin:

OPI - Nail Envy Dry & Brittle
Essie - Blanc
Barry M - Gold Foil
China Glaze - Mahogany Magic
Essie - Licorice
Zoya - Maria Luisa
H&M - Stay Golden
Seche Vite

16 kommenttia:

  1. Ooh, miten oon missannut blogisi aiemmin! Nyt äkkiä lukijaksi (:

    VastaaPoista
  2. Musta ja kulta on kyllä hyvä yhdistelmä! Tosi kaunis toteutus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuvista ei ehkä käy ihan ilmi, miten päällekäyvän bilekynsiltä nää lakkaukset näytti luonnossa :D. Yleisesti ottaen ne värit kyllä mätsää yhteen hyvin.

      Poista
  3. Haha, en mä oo koskaan sanonut sun puna-vihreä-kelta-valkoista hiekkalakkamanikyyriä överiksi ;D. Mä sanoin, etten ehkä valitsisi itelleni samoja värejä samalla kertaa käytettäväksi ;).

    VastaaPoista
  4. Hienot, jotenkin rustiikkiset:) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi taitaa ollakin tavallaan aika kuvaava sana.

      Poista
  5. Miksi oi miksi aina löytää kivoja kynsi-inspiraatioita ja sitten tajuat että itsellään ei ole mitään noita sävyjä olemassa ja TAHDONNYTHETI-tuollaiset kynnet :D? Ääääh.

    Upeat <3!

    ... vai oiskohan siellä jotain edes sinnepäin ->

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hillosin tuota ruskeaa cremeä laatikossani yli vuoden, samalla ihmetellen miksi, Miksi mä olin kokenut tarvetta kakk... eh, suklaanväriselle creme-lakalle. Tuli tämäkin tarve sitten koettua :). Nyt sen ehkä voi tyytyväisenä myydä jollekin seuraavalle tarvitsijalle.

      Poista
    2. Olitko hei mistä ostanut tuon kultaisen efektilakan? Olen metsästänyt tuollaista mikä saisi kynnet oikeasti näyttämään kultaisilta - tai myös hopeakynnet käyvät :). Kynsitarrat ei nappaa...

      Poista
    3. Tarkoititko tuota Zoyan Maria Luisaa? Se on ostettu Zoyan maahantuojalta, Nailcityltä (www.nailcity.fi), mutta niitä on myynnissä lafkan jälleenmyyjilläkin, eli lähinnä kauneushoitoloilla. Tässä Tikkurilassa on ainakin Kauneushoitola Tiara, missä on noita jonkin verran. Espoon Olarissa on sen maahantuojan oma hoitola, missä sillä on myynnissä kaikki värit. Aika taivas on se paikka tällaiselle höperölle :D.

      Toinen samantyylinen kultaefektilastulakka on Essien As Gold As It Gets, mut se on vähän hillitympi ja vaaleampi väriltään.

      Ja sit toi toinen kultalakka on H&M:ltä :D

      Poista