perjantai 30. marraskuuta 2012

Tuksu meets Barbie

Eilen pääsi kynsille kaksi upouutta hankintaa: Tiistaina Cesarsshopista ostamani Color Clubin Blushing rose (punasteleva ruusu, aww), joka on hennon vaaleanpunainen creme, sekä päivää myöhemmin saapunut Orlyn Halo, joka on vaalean kullanvärinen glitterlakka, missä pientä jyvää, sekä isompaa pyöreää hilettä.

Blushing rosesta tuli ensimmäisten asioiden joukussa mieleen Barbien korkokengät ja avoauto. Googleteltuani edellisiä, huomasin kenkien ja auton olevan nyky-Barbeilla huomattavasti räväkämmän pinkkejä, mutta kultaisella 80-luvulla sävy muovileluissa oli juuri tämä, piste. Lakka oli äärimmäisen helposti levittyvää, vaikka Color Clubin lakkojen suti onkin pienimmästä päästä.

Halon koostumus on sopivan hienojakoinen, joten se sopii vallan loistavasti liukuvärjäykseen, sen töpöttelin kynsien kärkiin.

Kynsistä tuli omasta mielestäni ihanat (ihanat ihanat)! Värit sopii keskenään, kuin paita ja peppu. Herätin ehkä itsessäni sisällä nukkuvan piiloTuksun, seuraavana askeleena lähden ulos huulet pastellipinkeiksi maalattuina ;).

Halo vain oli jäätävän vaikea kuvattava!! Lakassa EI ole mukana mustia hippuja, toisin kuin kuva väittää.





1 kommentti: