tiistai 17. marraskuuta 2015

Dashican leimauslakat testissä

Katkelma mun ajatuksenkulusta pari viikkoa sitten: "Hitti, onpa tää musta leimauslakka mennyt tyhjäksi ja jankiksi, täytyy hommata jostain uusi... Hmm, kaikki suomalaiset; Cesarsshop, Mimax ja Mi Nails näyttää myyvän eioota, mikä nyt eteen... (googls...) Kas, Dashica. Tätä on kehuttu, eikä näytä kovin kalliiltakaan. Lisäksi tää on Euroopan sisällä. Jos mä tuolta sen mustan, tai pari pulloa til...

RYMS!!


Hups. (No mutku, 75€ tilauksista ilmaiset toimituskulut!)

Mutta ei harmita. Kaikki ajaa tehtävänsä, eli leimaa aivan mallikelpoisesti. Lakkasin värejä vastaavan määrän swatch-tikkuja mustalla ja valkoisella ja kokeilin, miten ne leimaa. En omista super skillsejä leimauksen saralla ainakaan työskennellessäni löllöpehmeällä xl-stamperilla. Kaikki ruusukuvioissa näkyvät reiät ja epätäydellisyydet ovat leimaajan vikaa, ei lakan.

White ja Black

Magic Magenta, Baby Pink, Pastel Pink

Red, Coral, Pink

Lilac, Lilac Purple, Purple

Glitter Jeans, Deep Blue, Metallic Turquoise

Mint, Green, Jade

Sunrise, Apricot, Yellow

Light Grey, Pure Grey, Anthracite Glitter

Nougat Brown, Nude Beige

Kaikki creme-laatuiset leimasivat lähestulkoon täydellisesti. Ainut poikkeus oli Deep Blue, joka ei tosin edes ollut creme, vaan vaikutti koostumukseltaan enemmän ohuelta crellyltä. Väri näkyy valkoisen päällä kuten kuuluukin, mutta mustan päältä sitä ei luonnonvalossa juuri erota. Shimmerit ja glitterit (glitter jeans, sunrise, anthracite glitter ja metallic turquoise) olivat myös pieni pettymys, odotin vähän parempaa pigmenttisyyttä.

4 kommenttia:

 1. Muutama lakka ja kauniilta näyttää mallit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän noita muutama ostoskoriin taisi eksyä :D. Kiitos.

   Poista
 2. Parit sitten tilasit :D Haha ei vaan, itelle kävi Naiskauneus.fi black fridayssa vähän samat kun -30 % kaikesta... Todellakin tarvin 9x Colour Aliken leimauslakkoja. Ne on muuten ihan parhaita eikä kalliita, kannattaa kurkata! Ne pitää värinsä ihan täysin myös mustalle leimatessa. Nää Dashicat mua kyllä myös kiinnostaa mutta muistaakseni se verkkokauppa on jotenkin ärsyttävä niin en oo koskaan saanut tilausta tehtyä kun helpommallakin saa (ja Suomesta).

  VastaaPoista
 3. Dashican lakoista ei ookkaan kokemusta, kiva tietää että ne leimailee näin hyvin. 8)

  VastaaPoista