maanantai 9. marraskuuta 2015

Mustaa mielen mukaan

Oli synkkä ja myrskyinen päivä. Syksyn harmaus vei bloggaajasta kaiken virran ja väsymys oli käsinkosketeltavaa. Puiden alastomat oksat olivat kuin valokuvaa naisen mielenmaisemasta.

Selkeästi kirjailijan vikaa. Minkä helmen maailman kirjallisuuspiirit menettävätkään tässä kiihtyvyysanturioperaattorissa... Totuuden siemen kyllä piilee tuossa kaunokirjallisuuden maistiaisessa; kurja, kostea sää ja epävarma tilanne työpaikalla saavat mielen matalaksi (ei toki potkuja tiedossa). Toivottavasti teidän viikkonne on alkanut paremmin!

Blogin aiheeseen, kynsiin: Mikä väri tähän tilanteeseen sopisi paremmin, kuin musta? ;) Olen aiemminkin toteuttanut hyvin samankaltaisen lakkauksen, siitä on todiste Instagramissa (@paipuh). Lakkakerroksia mahtui näihin melko vähän. Aluslakan päällä on yksi kerros Diorin Rock Coatia, läpinkyvää, savuista mustaa, joka Diorin mukaan on tarkoitettu minkä tahansa värilakan "savustamiseen". Tykkään käyttää sitä enemmän näin, paljaaltaan pohjimmaisena.Lakka on parin-kolmen vuoden takaa, luulen ettei kyseistä enää löydä kaupoista, mutta luin juuri vastaavanlaisesta Yves Rocherin savulakasta.

Leimakuvio on ihanasta Messy Mansionin MM44-laatasta Clear Stamperilla leimattu, sain kukkakuviot siis juuri niille suunnitelluille paikoille. Maalasin kynsille kehykset Essien Liqoricella ja pienenpienellä siveltimellä. Pitsikukkasten päälle asettelin vielä lasistrassit.

Rimmel - Nail Nurse
Dior - Rock Coat
Konad - Musta
Essie - Liqorice
Glisten & Glow - HK Girl
Messy Mansion - MM44

8 kommenttia:

 1. Kun vaan voisin tehdä tällaiset itselleni =/ Mielettömän hienot! Ei vaan tule mitään, ainakaan noiden reunojen tekemisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sun kynsikuvia katsomalla en oikein usko tuota :D. Mutta kiitos oikein paljon :)

   Poista
 2. Waude wau!! Todella onnistuneet ja synkästä mustasta huolimatta niin elegantit. <3

  VastaaPoista