keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Clear Jelly Stamper

Tämän tuotteen kanssa kävi hyvin pitkälti samoin, kuin viime viikkoisen Messy Mansionin maton; Cesarssin Satu laittoi maanantaina viestiä, että Nyt ois stamperit saapuneet, saa tulla noutamaan. Mä olin juuri sängystä nousseena tukka pystyssä, puoliunisena (keskellä päivää, aijai...), mutta tämänkaltaiset tehopiikit sopii mun herätykseen aivan loistavasti. Meni taas se n. 10 minuuttia, kun olin jo pyyhältämässä juna-asemaa kohti.

Tämänkertaisen hypen sai aikaan tuote nimeltään Clear Jelly Stamper, jonka kotimaa on Kanada. Ja tää on just nyt kaikkien kynsihifistelijöiden SE juttu, joka täytyy saada.


Kyseessä on leimastamperi, jonka leimaustyyny on ihan kirkasta silikonia. Leimasimen varsi on sylinterin muotoinen ja toisesta päästä avoin. Näin on mahdollista täysin kontrolloida, minne sen laatalta nostetun kuvan iskee kynnellä. Aivan mahtavaa. Tässä vaiheessa haluan kertoa, että oon aivan täysin rakastunut tuotteeseen, enkä varmaan tarvi enää koskaan mitään muuta stamperia.


Olin yllättynyt, miten kirkas se silikonityyny oikeasti onkaan! Odotin jotain hieman himmeämpää, mutta se on oikeasti kuin lasia.

Suuren ilon remahduksen sai aikaan se, että leimasin tulee toimeen täydellisesti Messy Mansionin maton kanssa. Leimakuviot siirtyy suoraan leimasimesta mattoon täydellisesti ilman välissä olevaa kirkasta lakkakerrosta. Tämän avulla voin siis kokeilla värillisten leimauslakkojen näkyvyyttä mustan pohjan päältä, mikä löytyy maton oikeasta reunasta.

Toinen hymyn huulille saava fakta tässä on se, että leimakuvio voi olla stampperissa vaikka kuukauden, ja se silti siirtyy siitä leimattavalle alustalle (kynnelle). Lakan kuivuttua normaalistamperiin, kuvio ei enää hievahdakaan. Tämä mahdollistaa esimerkiksi leimadecalin tekemisen suoraan stampperiin ilman päällyslakkakerrosta, jonka jälkeen sen voi siirtää suoraan kynteen. Miten siistiä!!

Tärkeä huomioitava asia tätä stamperia käsiteltäessä on se, että tämän leimasimen kirkas tyyny on hyvin herkkä vaurioille. Tyynyä ei missään tapauksessa suositella pyyhittävän asetonilla ja jo lattialle tiputtaminen saattaa aiheuttaa kolhuja kirkkaaseen pintaan. Tyyny onkin hyvä pitää paikoillaan pitimessään, ellei ole välttämätöntä pakkoa puhdistaa sitä esimerkiksi sisäpuolelta. Lakkajäämät saa puhdistettua leimaustilanteessa helpoiten esimerkiksi teipillä.

Tyynyn kovuus on itselleni just sopiva, mutta tiedän, että suurin osa käyttäjistä on tottunut pehmeämpiin malleihin. Se on hieman pehmeämpi, kuin Konadin pinkki perusmalli, mutta ehdottomasti kovempi, kuin silikonilöllöstamperit, mitä esim. Cesarsshop myi. Onnistuin leimaamaan tällä helposti koko kynnen kuvioita omille kynsilleni, mutta omani ovatkin aika suorat (vrt. ei kaarevat). Kokeilin leimata ison kuvion tikulle, ihan hyvin onnistui sekin:


Seuraa sarja melko huonolaatuisia kuvia ensimmäisistä kokeiluista kerrostaa leimakuvioita merkin oman leimauslaatan kuvilla.


Kukkien ääriviivat oli kaiverrettu laattaan aika ohuesti. En onnistunut saamaan niitä kokonaisina stamperiin.
Lopputulema taisikin käydä jo aiemmasta tekstistä ilmi, mutta mä todella, todella tykkään tästä stamperista! Käsittelin sitä koetilanteissa jopa liioitellun varovaisesti, ettei vaan mitään vaurioita synny, tälle ei saa koskaan tapahtua mitään pahaa! :D Suosittelen!

14 kommenttia:

 1. Ja ma kun oon koittanu vakuutella itselleni etten tartte tata.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kuule, näin siinä nyt kävi, että pakkohankinta. Cesarssilta meni hetkeksi loppuun, mutta tarkistapa sen sun maan tarjonta :)

   Poista
 2. Vau! Onneksi mulle on tulossa tämä, tuskin malta odottaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vau, oikeesti! Toivottavasti tykkäät yhtä paljon, kuin mä :)

   Poista
 3. En malta odottaa että saan tilaamani stamperin postissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa sun puolesta :D. Toivottavasti säkin tykkäät!

   Poista
 4. Voi ei! Tämä näyttää kyllä todella hyvältä. En kestä. Lupasin jo itselleni, että vaikka sorruin ostamaan sen maton, niin tätä ei. Mutta kun.. Toi sun kukkaleima näyttää niin hyvältä! Ja mä nyt vasta tajusin, että miten toi laattakin toimii, hyvä minä.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D. Ajattele vaikka joululahjana itsellesi ;). Jos nyt Satu saa niitä lisää Cesarssille...

   Poista
 5. Tarttuiko sulla heti leima stamperiin ja siitä kynnelle vai teitkö sille jotain ennen kuin aloit leimaamaan? Mulla jostain syystä ei tartu leimat tohon leimasimeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla se toimi heti välittömästi. En uskalla antaa sulle neuvoksi asetonilla pyyhkimistä tai varsinkaan kevyttä viilaamista, niinkuin muilla stampereilla tehdään normaalisti, saattaa mennä jopa rikki. Itse asiassa näinkin muutama päivä sitten youtube-videon, missä nainen kevyesti viilasi ja pintaan taisi tulla kunnon palkeenkieli. Toivottavasti pääset yhteisymmärrykseen omasi kanssa! Harmi, etten pysty auttaa :(

   Poista
 6. Kuulostaa ihanalta! Miksi tällaista ei olla aiemmin keksitty? Eilen illalla jouduin tekemään tavallisesta leimasta leimasiirtokuvan kun leimaaminen ei millään onnistunut suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se! Elämä ois ollut paljon helpompaa silloin 3 vuotta sitten, kun tutustuin leimailujen maailmaan ensimmäistä kertaa. Toi onkin muuten aika hyvä niksi saada leimakuviot just oikeaan paikkaan, decalin kautta. Kiitti vinkistä ;)

   Poista