perjantai 19. huhtikuuta 2013

Överiblingiä ja lisää käsitöitä

Nämä lakkaukset mulla oli kynsillä jo pari viikkoa sitten, viikonlopun yli, enkä kieltämättä tuntenut oloani erityisen kodikkaaksi käsien ollessa näkyvillä. Jotenkin kädet ohjautuivatkin hyvin helposti taskuihin kahvitauoilla ja muulloin ihmisten ilmoilla ollessani. Pohjalla kynsissä on Flormarin 436-lakka, ihan perus hopeinen shimmerlakka. Peittää melko vähillä kerroksilla, mutta ei muistaakseni kuitenkaan sovi leimaukseen kovin hyvin, koska ei ole varsinaisesti creme, vaan ihan pienen pientä hilettä.

Hetken mielijohteesta aloin lätkiä kynsille eri värisiä strasseja sekalaisessa järjestyksessä. Lopputulos oli seuraavanlainen:



Mitäpä tästä sanoisi. Vähemmän olisi usein enemmän.

Käsityöosuuteen seuraavaksi jälleen. Olen saanut miehen veljen vaimolta pariin otteeseen suuren suuret säkit mustaa, paksua, todella hyvälaatuista nahkaa. Ymmärtääkseni kyseisen kälyni serkku on verhoilija, joka on verhoillut mm. eduskuntatalon huonekaluja vastaavalla nahalla. Vuodat ovat olleet alunperin todella isokokoisia, ja niistä jää todella reilusti ylimääräisiä reunoja käyttämättä, kun keskeltä leikataan kalusteeseen tarvittava pala. Näin ollen saamissani säkeissä on niin isoja paloja suurin osa, että voisin halutessani ommella niistä vaikka useita takkeja.

Laukut tuppaa olemaan lähellä sydäntäni ja olen ommellutkin noista nahoista jo muutaman kassin itselleni. Viimeisin valmistui viime viikolla ja näyttää tältä:


Säilytän laukkujeni sivutaskuissa yleensä niin paljon tavaraa, kuin niihin vain sopii, ja normaalisti kauposta ostamissani yksilöissä taskuja on auttamattomasti liian vähän. Vaan kun itse tekee, niin saa juuri sitä, mitä haluaa ja täytinkin kassin seinämät taskuilla ihan täyteen. Lopputuloksena on 6 avotaskua ja 1 vetoketjutasku laukun sisällä. 



En ole vielä ottanut laukkua käyttöön, koska jos olisin joskus täysin tyytyväinen johonkin käsityöhön, se todennäköisesti ei olisi itseni tekemä. Tällä hetkellä kassi onkin siis kaapissa kaunistumassa, odottamassa siis sitä hetkeä, kun "löydän" sen sieltä uudelleen, enkä enää muista, mitä virheitä siihen tein ;).

4 kommenttia:

  1. Aiiivan ihana laukku! :) Ja kynnetkin näyttää minun silmääni kivoilta :)

    VastaaPoista
  2. Kivat kynnet ja kaunis laukku ei kyl huomaa mitään eroa onko kaupasta vai itse tehty hienosti osaat tehdä =)

    VastaaPoista