keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sailor's delight

Long(ish) time no see! Kynsien ajattelu on viime aikoina saanut väistyä mielestä muiden asioiden tieltä, mutta nyt olen palannut, it's good to be back :).

Parit kynnet olen sentään lakkaillut hiljaisuuteni aikana ja jopa kuvannut. Loogisesti lähden liikkeelle uusimmista, eli tänään tekemistäni. Jäin kerran tuijottamaan Prismassa L'orealin tai minkälie-merkin uudehkoja koko kynnen kynsitarroja (jäätävän ylihinnoiteltuja sellaisia!), joista yksi kuosi oli hyvin yksinkertainen sinivalkoraitakuvio. Sellainen kovin muodikkaan ja reippaan mielikuvan tuova merihenkinen raidoitus. Tuhahdin tuumaten, että tuollaisen nyt tekisi helposti käsin itse, huomattavasti edullisemmin. Olen kyllä kokeillut teippimanikyyrejä ennenkin, mutta aika pääsi sillä hetkellä kultaamaan muistot: eivät ole toistaiseksi onnistuneet ihan kuten Strömsössä, joten laitoin idean jäihin muutamaksi päiväksi hermoja säästääkseni. Kotona tänään selaillessani leimauslaattavalikoimaani, huomasin DRK-C-laatan sisältävän aivan täysin asian ajavan raitakuvion ja vanha idea lennähti päähäni.

Tuumasta toimeen, kynnet valkoisiksi rakkaaksi luottolakaksi muodostuneella Essien Blancilla ja raitoja Konadin sinisellä leimauslakalla. Äh, raidat eivät tarttuneet kynsien reunoille aika korkealle nousevien kynsinauhojeni vuoksi, joten jatkoin raitoja jälkeenpäin siveltimellä ja samalla lakalla, vaan eihän niistä saanut tasapaksuisua ja -värisiä kirveelläkään. Nimettömiin vielä China Glazen Hey Sailorilla sydämet. Hngh, hampaidenkiristelyä ja kulmienkurtistelua, lopputuloksesta tuli omaan silmääni "kaukaa kauniit", eli ehkä ensi kerralla parempi tuuri. No joo, pystyn elää näiden kanssa huomiseen, enkä nyt suorastaan vihaa näitä ;).

Kynteni näyttävät muuten pötkähtäneet pituutta sitten viimepostauksen. Viilailin niitä hieman uuteen muotoonkin, eli kärjestä kapeammaksi ja nyt ne eivät enää muistuta niin pahasti lapioita :D.




Loppukevennykseksi jälleen eläimiä!






8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olivat harvinaisen kuvauksellisella tuulella. Ja kerrankin vierekkäin!

      Poista
  2. Aiiiivan ihanat kynnet!!

    Ja noi kaks kissaa, awwww <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara :). Aino ja Siru kiittävät suosiostaan :)

      Poista
  3. Kivat kynnet ja oi kuinka suloiset kissat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle :). Kisut pistää parastaan näissä ;).

      Poista