torstai 18. huhtikuuta 2013

Vetskarit ja käsitöitä

Viikon takaiset kynnet näyttivät tältä. Käytin pohjalakkana Opin Dutch 'Ya Just Love OPI:a, koristelin kynnet Mimaxilta ostamillani vetskari-siirtokuvilla ja lopuksi vielä täytin vetskarien "aukeamiskohdat" Color Clubin Sugarplum Fairylla. Tykkäsin näistä kovasti, viihdyinkin näissä lakkauksissa lähes ennätyksellisen ajan: viime viikon torstaista tämän viikon tiistaihin.

Lakkojen poisottamisen kohdatessa yllätyin, kuinka tiiviisti tuo Sugarplum Fairy oli takertunut kiinni, vaikka kyseisen glitterlakan hile on hyvin pientä rakenteeltaan. Hinkuttaa sai hyvän tovin saadakseen puhtaat kynnet.




Viime viikkoina, kun olen viettänyt hieman enemmän hiljaiseloa blogin suhteen, kuin aiemmin, olen keskittynyt myös muihin aiheisiin, kuin kynsien lakkaamiseen. Ompeluharrastus on aina ollut kovin mieluinen, kokeilinpa yrittäjyyttäkin sillä saralla, mutta totesin aiheen miellyttävämmäksi vain ihan harrastuspohjalla.

Käsityöpöydän laatikossani on lojunut joitain vuosia suurikokoinen laukun kahva, tuollainen vanhanaikainen "klipsautettava". Olin jo muutama vuosi sitten leikannut kankaan valmiiksi tuolle kehykselle sopivaksi, mutta homma on jäänyt kahteen irralliseen kangastilkkuun. Päivänä eräänä pistin tuumasta toimeen ja surautin kassin valmiiksi. Liitin laukun pohjaan kaksi SPR:n Kontti-kirppikseltä ostamaani kaunista virkattua pitsiliinaa ja vuoritin laukun mustalla puuvillakankaalla. Kehys oli siitä kiva, ettei sitä tarvinnut liimata ja puristaa pihdeillä kankaaseen kiinni, vaan siinä oli reiät, joiden avulla sen pystyi liittämään laukkuun käsin ommellen.
Laukun hihnan kävin ostamassa Helsingistä Hobby Point-askarteluliikkeestä (joka on suoranainen taivas askartelusta innostuneille!). Laukun leveys on 33 cm.

Tuskinpa tuota tulee arkilaukuksi otettua, mutta ehkä vastaisuudessa johonkin juhlavampaan tilaisuuteen.


4 kommenttia:

  1. Upeat kynnet ja on kyllä hieno laukkukin! :)

    VastaaPoista
  2. Eksyin sun blogiin jotain kautta (en ees muista enää mitä) ja luin tämän postauksen, ja hihittelin, että meitsiki teki tuollaset kynnet just. Sit menin omasta blogistani katsomaan, että koskas se olikaan, ja nauru pääsi kun huomasin että olemme postanneet näistä kynsistä molemmat 18.4., minä 13.52 ja sinä 13.57 :D
    Mind = blown

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olennaisin unohtui, eli suurin ero kynsissämme on vetoketjujen väri - mulla oli hopeita siirtokuvia. Värilakka violetti ja avauskohdissa glitteriä :D

      Poista