keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Vintageruusuja

Viime viikkoisen tt-tutkimuksen seurauksena oikea käteni alkoi muuttua sunnuntai-iltana sini-puna-mustankirjavaksi, vastakkainen käsi siis, minkä ne onnistuivat turvottamaan pallukaksi. Olivat puhkaisseet suonen oikeastakin kädestä ja muutaman päivän viiveellä kyynärtaipeen alue ja käsivarsi muuttui mustelmasta tummankirjavaksi ja nyt koko kättä särkee niin maan per... usteellisesti, että jäytää jo aivojakin! No mutta mepäs ollaankin säästytty taloudessamme vatsataudeilta ja flunssilta (puuta hakaten) ja se niistä sairaskertomuksista sitten taas! Ihan vaan taas sillä, että ärsyttää!!

Kynsiä on tullut lakkailtua melko ahkerasti niin, että kuvia niistä löytyy jo jonoksi asti. Jonkun kotitontun pitäisi käydä vielä kirjoittamassa juttua niistä tännekin :).

Nyt, kun yksi virallinen kesänmerkki on käynyt toteen: lakaisukone harjasi hiekoitussorat kävelyteiltä(!), on aika raikkaiden kevätsävyjen kynsilläkin. Vaaleat pastellit ja kirkkaat neon-sävyt sopivat ainakin omasta (ja kynsilakkavalmistajien) mielestä paljon paremmin auringonpaisteiseen lämpimään säähän, kuin kylmään tai loskaiseen.

Näissä kynsissä käytin pohjalakkana China Glazen Lemon Fizziä. Koristelut ovat siirtokuvia, jotka olen tilannut eBaysta, mutta näitä ihan samoja XL-arkkeja myi Suomessa myös Mimax. Lemon Fizz on ainakin itselläni aika paksua tavaraa. Voin kuvitella, että monet harrastajat karttavat näin jankkia koostumusta, mutta omasta mielestäni paksuus on aika kiva; raidoittui levittäessä hieman, mutta tasoittui kuitenkin sopivaksi hetken seistyään kynnellä. Kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Siirtokuvista tuli tuolla keltaisella pohjalla hieman Arabian Myrna-astiasto mieleen, vaikka ovatkin ihan eri värisiä.

Osallistuin näillä kynsillä Facebookin Lakkaushaasteeseen (ryhmää pitää liittyä nähdäkseen kuvat).




Kertokaahan muuten mielipiteenne kuvista: ovatko kuvat liian isoja vai sopivan kokoisia? Onko niitä mielestäsi liikaa vai juuri sopivasti? Muita ruusuja tai risuja?

5 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä tosi viehättävät!

    Mitä tulee kuviin, niin minusta koko on oikein passeli ja niitä on soppeli määrä :)

    VastaaPoista
  2. Tosi nätit ja tosiaan jo keväisen näköiset :) Toivottavasti sun kädet tulee pian kuntoon!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti tulet pian kuntoon, ei kuulosta mukavalta!

    Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  4. Mä tykkään, että kuvat on sen kokoisia ettei niitä tarvi klikata suuremmaksi. Eli hyvä näin
    Kauniit kynnet, nuo decalit on tosi nättejä ja itsekin olen yhden manin noilla tehnyt. Olivat vain vähän ohkaisia ja ne piti leikata muotoonsa, mistä pieni miinus.
    Meillä täällä landella on vielä ihan täys talvi:D

    VastaaPoista