keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pilkkuja pilkuissa

Facebookin Lakkaushaaste-ryhmässä (ryhmään täytyy liittyä, jotta näkee kuvat) julkaistaan viikottain aihe inspiraatioksi kynsien lakkailuun. Tällä viikolla aiheena on skittle. Olen aiemminkin lakannut kynsilleni pastellisävyillä skittlemanikyyrin, mielestäni pastellivärit sointuvat helpoiten toisiinsa, kun ryhdytään yhdistelemään useita värejä keskenään. Myös edellisellä kerralla totesin tehtävän melko haastavaksi yhtä aikaa avoinna olevien lakkapullojen kanssa :D. Vuorotellen lakattavana olevien käsien vuoksi lähes kaikkien kynsien lakkaukset ovat yhtä aikaa märkiä ja siitähän seuraa väistämätön sotku ja ruttuja lakkauksiin (ai kuinka tunnen verbaliikkani suorastaan loistavan tänään! ...not).

Käytössä oli 11 eri kynsilakkaa ja pilkkutikku. Pikkusormen lakat ovat lytyssä, mutta onneksi valo heijatuu siitä niin, ettei sitä ehkä erota ihan suoraan! Ja unohdit maininneeni asiasta :).



Käyttämäni lakat olivat:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Essie - Blanc
Ruby Wing - Gypsy
Models Own - Green Tea
China Glaze - Lemon Fizz
Essence - Little Miss Sunrise
Color Club - Blushing Rose
Essence - Naughty And Pink!
Essie - Go Ginza
Essence - Break Through
Flormar Pretty - P25
Essence - Let's Get Lost
Seche Vite

...vaatimattomasti.

4 kommenttia:

  1. Ihanat pilkkuskittlet! Tuollaiset pilkkupilkut on kyllä kivan näköisiä, itselläkin on sellaisia nyt kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Nää on sitä paitsi aika helppo toteuttaa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, minkälaiset sä postaat sun blogiisi :)

      Poista