perjantai 13. syyskuuta 2013

Vintage-puolikuut

Näiden kynsien eteen tuli nähtyä eilen paljon aikaa, vaivaa ja kärsivällisyyttä, mutta tällä kertaa se kaikki tuli korvattua, sillä olen tähän lookkiin aivan supertyytyväinen. Malli on klassinen puolikuumanikyyri väriyhdistelmällä, jota mm. ihana, upea Dita Von Teese käyttää usein, eli punavalkoinen.

Puolikuumallin voi toteuttaa ainakin kahdella eri tavalla: helposti ja yksinkertaisesti, tai hitaasti ja monimutkaisesti. Luonnollisesti valitsin tiekseni tuon jälkimmäisen, jälkiviisaana. Helpompi tapa olisi lakata kynnet ensin kokonaan sillä värillä, mikä näkyy kynnen tyvessä, eli valkoisella, ja sen lakan kuivuttua liimata ranskisrajaustarra lähelle kynnen tyveä ja lakata loppuosa kynnestä eriväriseksi, tässä tapauksessa punaiseksi. Se toinen tapa on tihrustaa pienenpienellä siveltimellä tyveen pienenpieni, valkoinen, tasareunainen puolikuu ja heti perään sillä samalla pienenpienellä sudilla maalata loppukynnet punaiseksi. Puolentoista tunnin kuluttua aloittamisesta ihailin aikaansaannostani: vasemman käden kynsiä. Ajattelin luovuttaa ja käydä valokuvaamassa sen, mitä olin saanut aikaan, mutta pienen välipalatauon jälkeen oli taas pontta jatkaa ja käydä oikean käden kimppuun. Mikä oli ihan hyvä; näillä aion selvitä tulevan viikonlopun ylitse. Silasin lopputuloksen kahdella kerroksella Seche Viteä, koska halusin kynsistä mahdollisimman kiiltävät.

Onneksi valitsin hyvin peittävät lakat hommaan. Ohuilla liruilla ja sillä minipensselillä olisi tullut tuskanhiki otsaan. Käyttämäni kynsilakat olivat Essien Blanc, luottotuotteeni, sekä OPI:n Big Apple Red, uusi tuttavuus, jonka kanssa ystävystyin välittömästi. Saa nähdä jatkuuko ystävyys vielä lakkojen poistamisen jälkeen: hyväpigmenttisillä punaisilla on taipumus sotkea ja levitä kynsillä poistumisen sijaan. Big Apple Red on maailman klassisimman tummanpunaisen värinen creme ja peittää kynsillä jopa yhdellä kerroksella. Tässä vaiheessa voin suositella lämpimästi täydellisen punaisen cremen metsästäjille.




Käyttämäni lakat:
OPI - Nail Envy Dry & Brittle
Essie - Blanc
OPI - Big Apple Red
Seche Vite

Rentouttavaa viikonloppua just sulle <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti