torstai 26. syyskuuta 2013

Teippaamalla kuntoon

Lakkaushaasteen aiheena on ollut tällä viikolla teippaus. Mitä tahansa teippiä, siis vaikka maalarinteippiä on voinut käyttää apuvälineenä kynsikoristelujensa tekemiseen ja jättää teipit paikoilleen, tai rajata niillä vain alueita ja repiä jälkeenpäin pois. Päädyin käyttämään millin levyistä koristeluteippiä.

Ai, mutta ensimmäiset asiat ensimmäisenä: Kynsiäni kohtasi blogin mittapuun mukaan katastrofi viime viikonloppuna töissä. Vielä edellisessä postauksessa nähdyt pyöreäkärkiset kynnet sanoivat osittain snap, crackle ja pop hikisissä kumihanskoissa ja siltä seisomalta tuloksen nähtyäni päätin tuunata kärjet talttamallisiksi. Onneksi laukusta löytyi ikivanha hiekkapaperiviila, ilman sitä olisi varmaan päässyt itku. Loppupäivä hyvin, kaikki hyvin: tykästyin lopputulokseen ikihyvin ja taidan jättäytyä tähän malliin toistaiseksi. Kulmat on varmaan hankala saada pysymään neliskanttisina (kompromissiin en suostu), mutta... paree olis alkaa elämään sen mukaan, ettei kynnet hajoa!

Monet kehuvat hiekkalakkoja hirmuisen kestäviksi, jopa viikko menee samoilla kynsillä. En voi olla samaa mieltä ainakaan viikonloppuisen kokemuksen perusteella. Lakkasin kynnet OPI:n ihanalla Jinx:llä perjantai-iltana ennen nukkumaanmenoa. Käteni hikoilivat lauantaina kumihanskoissa mistä lie syystä normaalia enemmän (puhdastilan ilmastointi jumitti?). Kärjet napsuivat, sen jo sanoinkin, mutta sen lisäksi hanskoja riisuessani ihmettelin, miksi hanskat olivat sormien päistä punaista purua täynnä. Lakat olivat irronneet puolesta välistä kynttä kärkeen päin ja muuttuneet pieneksi hiekkamaiseksi muruksi :D. Tiedoksi siis: älkää uittako hiekkalakkakynsiänne montaa tuntia vedessä, lakat voivat liueta :).

En keksinyt näiden kynsien kuosia omasta päästä, vaan selailin Pinterestiä ja sain idean sieltä. Hiekkalakkaa on näissäkin, olosuhteet olivat vain otollisemmat, kuin viikonloppuna ja lakkaukset säilyivät moitteettomina useita päiviä. Lakkasin kynnet lauantai-iltana Jinx:n rippeiden jälkeen OPI:n The Butterfly Momentilla ja ne olivat pysyneet tiistaihin asti ihan hyvinä. Oivallista, ei tarvinnut alkaa tekemään pohjatyötä uudelleen! Hiekkalakat, joita käytin olivat OPI:n Magazine Cover Mouse ja Kicksin Black Diamond.


Käyttämäni lakat:
OPI - Nail Envy Dry & Brittle
OPI - The Butterfly Moment
Seche Vite
OPI - Magazine Cover Mouse
Kicks - Black Diamond

7 kommenttia:

  1. Ihastelin näitä jo tuolla ryhmässä, upeat! Miten ihmeessä ne teipinpirulaiset saa noin siististi aseteltua? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Mulla taitaa olla erityisen hyväkäytöksistä teippiä :D

      Poista
  2. Todella taidokkaat teippaukset, 10 points!

    VastaaPoista
  3. Ihailen sun hermoja! Todella upeat teippaukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos. Tiedä ny onko niissä niin ihailemista. Olosuhteet ja kuun asento olivat kerrankin oikeat :D

      Poista