keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Farkkuja aikojen takaa

Mä en oo päässyt vielä ihan blogirytmiin uusien lakkausten kanssa (vrt. vuonna 2012 lakkasin kynnet joka päivä uudella tavalla) ja kynsillä on edelleen samat skottiruudut, mitkä toissapäivänä. Vaan eipä hätää, menneisyyden minä arvasi tilanteen koittavan ja otti kuvia arkistoihin odottamaan parempia päiviä ja nyt niiden aika alkaa olla käsillä.

Kicksissä myydään yhä edelleen Ciaten erilaisia kausilahjapakkauksia. Viime aikoina näkemäni paketti sisältää kuivattuja kukkia ja joitain pastellisävyisiä minilakkoja. Pari vuotta sitten tarjolla oli tällaisia hauskoja farkkuimitaatiopaketteja, missä tuli mukana farkunsininen lakka, erilaisia farkunniittejä ja päällitikkausta muistuttavia vesisiirtokuvia.


Ciaten lakka mikä tuli paketissa oli täysikokonen ja nimeltään Regatta. Jos jossain tulet törmänneeksi ja tarvitset farkunsinistä lakkaa, niin voin lämpimästi suositella. Tämä oli aivan ehdottomasti yhden kerroksen lakka, todella pigmenttinen ja to-del-la vaikea puhdistaa kynsinauhoilta. Varovainen levitys, siis.


Paketissa ei ollut sen kummempia ohjeita, minne ja miten koristeet tulee asetella, joten pääasiassa mielikuvituksettomana otin mallia etukannen kuvista. Ihan kivat tuli.
4 kommenttia: