keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kissa sanoo miu mau

Ei vaiskaan, meillä ainakin Aino ja Siru sanoo vaihdellen kvaak, kräää, kurr purr piip ja toisinaan kolmelta aamuyöstä moouuuuurr.


Ainon tavaramerkkinä on aina korkealta alas hypättyään ja maahan tömähdettyään ilmoittaa paikanvaihdoksestaan kovaäänisellä hmpgh-äännähdyksellä.


Nosesiitä, alustus tuokin... Mä oon tasavertaisesti yhtä paljon kissa- ja koiraihminen ja koska Cesarsille tuli myyntiin peräti ainakin kolmia erilaisia kissa-Milvejä, päädyin ostamaan luonnollisesti niitä hamstrausreissullani. Nämä kuvat oli malliesimerkki sellaisista siirtokuvista, mitkä vaatisivat käyttäjältään suurempikokoiset kynnet; mun minikynsille suurin osa kuvan aiheestä jäi sopimatta.


Siirtokuvien alle laitoin kaksi kerrosta Essien Blancia. Varmasti on parempiakin vaihtoehtoja tähän hommaan, vaikka Suomi-pullon leveä sivellin onkin lähes täydellinen. Lakan koostumus tuntuu ohuelta lirulta, en tosin tiedä onko omani mahdollisesti kärsinyt parin vuoden käyttämättömyyden aikana.

Etu- ja pikkusormissa on Essien tämän syksyn uutuuskokoelmasta lakka Frock'n Roll. Tosi tumma luumu, lähes musta pienellä shimmerillä. Kerroksia laitoin näihin vain yhden, eikä jäänyt yhtään kaipaamaan toista. Toki tasaisemman pinnan saisi useammalla kerroksella, mutta olin joutunut säätää kissakuvien kanssa levottoman kauan ja hermot oli jo tiukassa. Halusin saada kynnet nopeasti valmiiksi. Lopuksi vielä nopeasti hopeiset niitit ja sillä hyvä.






6 kommenttia: