perjantai 23. lokakuuta 2015

Pueen Lace Blossom

Mainitsin ensimmäisessä tauon jälkeisessä postauksessa nail-mailin odottavan ryöpsähtämistään. Ensimmäinen paketti tuli kirjattuna kirjeenä lähipostiini tämän viikon tiistaina. Tilasin Pueenilta omilta sivuiltaan Celebration Collectionin Lace Blossom-laatan. Suuren suuri laatta täynnä yhtä isoa kuvaa. Todella kaunis ihan ihailtavaksikin vaan :D! Hintaa laatalle tuli postikuluineen n. 26€, säästyin onneksi tullin pysäyttämiseltä.


Laatta oli paketoitu nättiin pahvirasiaan ja oli vieläpä silkkipaperiin käärittynä.
Pinnassa oli tuttuun tapaan sininen kalvo, mikä revitään irti ennen käyttöönottoa.


Ah. Kaunis.

Tähän väliin haluan esitellä kapistuksen, minkä omin kätösin askartelinpaskartelin vanhasta kanta-asiakaskortista. Idea ei suinkaan ole oma, vaan esimerkiksi Messy Mansion myy kotisivuillaan Accessories Kit 2.0 sapluunasettejä. Eli idea on se, että pystyn kortin reiän avulla tähystämään laatalta kuvion, minkä haluan kynnelle asettuvan ja myöskin stamperilla painaa kortin päältä; näin stamperiin jää huomattavasti pienempi ala kuviota. Vaatii kynnellä tarkempaa tähtäystä, mutta siivottavaa kynsinauhoilla on myös paljon vähemmän. Omani ei valitettavasti ole ehkä maailman kaunein yksilö, mutta tässä vaiheessa kynsikoristelua sillä ei onneksi ole niin väliä.


Leikkasin aukon tähdäten suurin piirtein samaan kokoon, kuin peukaloni kynsi on.

Esimerkkejä:  Leimasin myös malleja itselleni paperille testatakseni miten hyvin laatta yleensäottaen toimii:
Vaikka postaus on venynyt jo kilometrin pituiseksi, halun vielä esitellä kynnet, jotka tein käyttäen kyseistä laattaa. Vaaleanpunainen pohjalakka on OPI:n uusi värillinen aluslakka, Nail Envy, väriltään Bubble Bath. Väri on juuri sopiva: ei liian valkoinen, ei liian pinkki, vaan niiden väliltä. Kerroksia tarvitsi kynnestä riippuen kolmesta neljään peittääkseen. Lakkasin kynnet illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla huomasin pientä kuplimista pinnassa, mutta en antanut sen häiritä, tulihan siihen vielä leimaus ja päällyslakka päälle.Leimauslakkana käytin Essien Penny Talk:ia, Essien Lux Effects-sarjan ruusukultaista metallilakkaa, mikä leimaa täydellisesti. Päällyslakkana on Glisten & Glown HK Girl.

Täydellisestä leimauslakasta ja laatasta huolimatta leimausjäljestä ei tullut täydellistä. Kuvion viiva on niin ohutta, että se kuivahtaa stampperiin sekunneissa. Siitä huolimatta tykkään näistä kynsistä ihan possuna :)

Käyttämäni tuotteet:

OPI Nail Envy Bubble Bath
Essie - Penny Talk
Glisten & Glow - HK Girl
Pueen - Lace Blossom


Hyvää viikonloppua!


10 kommenttia:

 1. Sievät on, ja ihana etenkin tuo kukkakuva!

  Kiva että oot innostunut taas bloggailemaan! Mä poistin jo blogisi googlen lukulistalta, koska arvelin että yli vuoden hiljaiselon myötä olet lopettanut tämän harrastuksen, mutta hyvä että fb:n kynsiryhmän kautta huomasin että täällä lakkaillaan & bloggaillaan taas. Jee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, tervetuloa takaisin lukijaksi :D. Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Todella kauniit!
  Tuollaiset haluan, kun tulet seuraavan kerran kotikonnuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä tapahtuu, vielä kun tietäis kenelle ;D

   Poista