tiistai 12. maaliskuuta 2013

Hiekkapaperikynnet

Tämän vuoden kuumin juttu kynsilakkamarkkinoilla taitaa olla eri merkkien hiekkapaperilakat (vrt. graffitilakat pari vuotta sitten ja ehkä magneettilakat viime vuonna). Tämän päivän aiheena olevien Opi:n Liquid Sand-lakkojen pintastruktuuri kuivuu lähes sileästä jellymäisestä koostumuksesta hiomapaperia muistuttavan karheaksi. Opi:lta on myöhemmin tulossa toinen kokoelma pelkästään näitä Liquid Sand-lakkoja, kuvia jo täällä. Zoya-merkillä on myös omat kokoelmansa vastaavia "mattaglittereitä", Pixie Dust-nimellä kulkevana.

Viimeisimmässä Nailsuppliesin tilauksessa saapui kaksi Mariah Carey-kokoelman Liquid Sandia, The Impossible ja Stay The Night. Ensin mainittu on tosi jännän punainen; ei kirkas punainen, mutta ei myöskään pinkki. Eikä koralli. Kiva sävy! "Hiekan" seassa on isompia punaisia hexglittereitä ja pullon pohjalla näyttää loikoilevan myös glittertähtiä, en vaan ole onnistunut nappaamaan niitä kynsille sieltä toistaiseksi. Mustassa Stay The Nightissa on mustan perushiekan lisäksi pientä punaista mikroglitteriä, ei isompia sattumia laisinkaan. Lopputulos saa omissa silmissäni mielleyhtymän kytevään nuotioon tai laavaan. Tai johonkin äsken palaneeseen :D. Tykkään tosi paljon. Lakat olivat naurettavan helppoja levittää, kynsinauhoja ei tarvinnut jälkeenpäin juurikaan putsailla. Punaista riitti kaksi kerrosta, mustankin olisi ehkä saanut kahdella kerroksella peittäväksi, jos olisi ollut huolellisempi, laitoin kolme. Päädyin näiden kanssa tällä kertaa tällaiseen moniväriratkaisuun, aksenttikynneksi kuulemma kutsutaan tuollaista eri väristä nimetöntä.

Viime viikolla, naistenpäivän kunniaksi rakas mies oli nerokas ja kukkien sijaan lahjoi minut kolmannella Liquid Sandilla, violetilla Can't Let Go:lla, minkä osti Emotionista. Se sävy on kans nätti, kuin possu pienenä, hilekoostumus on sama, kuin tässä punaisessa. Se odottaa vielä vuoroaan päästä kynsille.


Oikean käden kynnet ovat kokeneet kovia :(. Pari niistä odottelee vielä kasvamistaan yhtä isoiksi, kuin sisarensa. Jostain ihan kummallisesta syystä katkon kynsiäni nimenomaan aina kaupassa ruokaostoksilla. Täytyy alkaa vältellä..




3 kommenttia:

  1. On kyllä tyylikkään sävyinen punainen :)
    Blogissani on sinulle haaste! :)
    http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/2013/03/haaste-viisi-kysymysta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika jännä punainen, ylimmässä kuvassa sävy on ehkä eniten oikea, mutta ei aivan siinäkään. Vähemmän oranssi oikeasti.

      Kiitos haasteesta! Mä oon kuvitellut jo pitkään olevani virallisesti sun blogin lukija, mutta yllätyin, kun en ollutkaan, sillä oon lukenut sitä kuitenkin aika aktiivisesti :D. Nyt olen, sulla on kiva blogi :)

      Poista
  2. Mä vaaan tykkään näistä Liquid Sandeista <3 kivat kynnet !

    VastaaPoista