perjantai 8. maaliskuuta 2013

Rapa roiskuu

Innoitus tämänkertaisiin kynsiin tuli niinkin maanläheisestä aiheesta, kuin luonnosta. Ihmisen muokkaamasta sellaisesta tosin. Kaupunkiolosuhteissa, kun lunta sataa joka toinen päivä, ja joka toinen se sulaa pois, tienpientareet ovat aika ruokotonta katseltavaa autojen räiskiessä kuravellit lumipenkoille. Päivänä eräänä ajellessani autolla, kiinnitin huomiota tuohon saasteiden ja kuran aiheuttamaan ilmiöön. Ja mitäpä kynsibloggarille siitä tulisi muuta mieleen, kuin ilmastonmu... err, liukuvärjäys! Seriously... Mut jostainhan ne aiheet on keksittävä!

Pohja on tutusti Essien Blanc, minkä päälle töpöttelin Models Ownin Becca's Brownia, Opi:n Goldeneyeta ja China Glazen Liquid Leatheria. Päälle Flormarin mattapäällyslakka.

Näistä ei ollut pitkää iloa. Ryhdyin laittamaan ruokaa pian näiden tultua valmiiksi ja toisen peukalon lakat livistivät keittiön viemäriin ennen, kuin ehdin edes kuvaamaan. Loput menivät aiheeseen autenttisesti sopivaan kuntoon vähän myöhemmin suihkussa. Lyhyt ilo, paras ilo.





12 kommenttia: