torstai 14. maaliskuuta 2013

Lila ja kulta ne yhteen soppii...

Olin tänään ihan mielissäni, kun pyyhin eilisiä Wonder Woman-lakkauksia pois kynsiltä. Jos lähtee tuollaiseen kymmenesosamillin tarkkaan piirustustyöhön kynsillä, jäljen täytyisi olla oikeasti kymmenesosamillin tarkkaa. Ja eihän se ollut ja virheitä tuli tuijoteltua pitkin päivää. Tykkään tehdä pientä nykertämismaalailua pienelle pinta-alalle, mutta lopputulos on hyvin harvoin se mun kuppini teetä kuitenkaan.

Tänään lähdin hieman suurieleisemmillä suunnitelmilla matkaan. Meillä on huomenna miehen kanssa ohjelmaa Helsingissä ja jopas nolottaisi kulkea eilisenlaisissa kynsissä siellä koko päivä ihmisten ilmoilla. Konservatiivinen ei taida kuitenkaan olla ihan mun juttu, joten valitsin polun niiden väliltä.

Käyttämättömien lakkojen joukossa oli ihana China Glazen vaaleanlila Sweet Hook, ihan täydellinen, kermainen creme. Peitti heittämällä kahdella kerroksella. Kuuluu samaan hyvään kastiin saman kokoelman vaaleanpunaisen Dance Babyn kanssa. Kulta ja violetti tunnetusti ovat kaverivärejä, joten kultaa kärkiin. Ja kun en osannut päättää, niin laitoin kaikkia! Kynsien kärjissä on siis meikkisienellä töpöteltynä China Glazen Passionia, Opi:n Goldeneyeta ja H&M:n Stay Goldenia. Vitsit, mää tykkään näistä tänään ihan kympillä (sanooko kukaan enää noin... Vanhako? Minäkö?). Ylimenneet Goldeneyet oli muuten aivan hirvittävän vaikea saada pois sormista! Käsissä on kaunis kultahilekuorrutus lähes kauttaaltaan nyt :D.



4 kommenttia: