keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

I am Diana, Princess of the Amazons! I won’t be denied!

...sanoo Wonder Woman, joka ei ole henkilökohtaiselle itselleni yhtään sen tutumpi, kuin mikään muukaan supersankari sarjakuvista, mutta on sentään nainen ja inspiraatio tämän päivän kynsiin.

Sen verran olen elänyt elämääni Wonder Womanin kanssa, että ostin pari vuotta sitten MAC-merkkisen (se kosmetiikkamerkki) huulipunan kyseisen leidin nimeä kantavasta kokoelmasta. Sävy oli ihana vaaleanpunertava nude ja sopi mielestäni minulle, kuin valettu. Näin ei ollut koskaan aiemmin käynyt huulipunien kanssa ja tämän sävyn löydettyäni, käytinkin sitä melko ahkerasti. Karman vaiko Murphyn lakia, kuka tietää, rakas Milla-koirani oli tuolloin pentu ja kerran poissaollessani oli tunkeutunut käsilaukkuuni ja pureskellut tuon huulipunan parempiin suihin. Kokoelma tietenkin oli poistunut siihen mennessä jo myynnistä, enkä saanut hommattua itselleni korvaavaa, uutta samanlaista. Tämän jälkeen en ole juurikaan koskenut huulipuniin, kuin vain satunnaisesti.

Cheekyn leimauslaattasetissä, minkä omistan on hassunhauska laatta (CH47), missä on erilaisia "räjähdysääniä" sarjakuvamuotoon piirrettynä. Tiesin heti viime syksynä, että se kuvio tulisi käyttää juuri näin, mutta en aikaisemmin ollut saanut aikaiseksi. Lakat, joita käytin olivat China Glazen Hey Sailor ja Liquid Leather, Opi:n Goldeneye ja Dating A Royal sekä Essien Blanc. Leimaukset on tehty Konadin mustalla lakalla. Tänään vähemmän ei todellakaan ole enemmän.




4 kommenttia: