perjantai 15. maaliskuuta 2013

Let them eat cake!

Tänään meni aamupäivä Naistenklinikalla tutkimuksissa, joiden tulos oli huono. Pääsin leikkausjonoon :(. Ei mitään vakavaa kuitenkaan.

Sairaalasta lähdettyämme ryhdyimme viettämään miehen syntymäpäivää; oikea sellainen on vasta maanantaina, mutta vaimo on huono vaimo ja lähtee juhlapäivänä reissaamaan kotiseudulle viideksi päiväksi. Olen luvannut leipoa miehelle itse jonkun superherkkusynttärikakun jossain vaiheessa, mutta sain houkuteltua murun tänään Kakkugalleriaan Fredrikinkadulle, missä on joka päivä kakkubuffet - syö niin paljon, kuin jaksat, kakkua ja leivoksia hintaan 13e ja jotain! NAM! Pian istuuduttamme, pieneen kahvilaan ryntäsi n. 10 tytön opiskelijaryhmä myös buffetille, joten rauhallisehko tunnelma oli tiessään, mutta kakut silti hyviä! Ihan pienen harmitusmomentin sai aikaan lempparikakkuni puuttuminen tarjottavista tänään, eli sitruunamarenkikakun. Voi veljet, kannattaa varata iso nälkä mukaan sinne mennessään, kaikki näytti toistaan paremmilta, mutta vatsa ei vaan vetänyt lähellekään kaikkia makuja. Allaolevissa kuvissa siis molempien annokset, en vetänyt itse sentään neljää lautasellista.





Ennen kakkuähkyä käytiin shoppaamassa tarpeelliset tai "tarpeelliset" ostokset. Mies tarvitsi valkoisen kauluspaidan puvun alla käytettäväksi, Petrifunin paita Sokokselta ja vaimolle tilipäivän kunniaksi kynsienhoitotuotteita: Mavalan Scientifique, Orlyn Nail Envy-aluslakka ja uusi Sally Hansenin pikakuivattaja. Mies oli myös palkkapäivän kunniaksi hövelillä päällä ja lahjoi vaimoa Opi:n Mariah Carey-kokoelman A Butterfly Momentilla.

Synttärilahjani miehelle oli uudet Ray-Banin New Wayfarer-aurinkolasit voimakkuuksilla. Tekstari niiden noudettavuudesta tuli kaupunkireissun aikana ja päästiin hakemaan ne takaisin Tikkurilaan päästyämme.

2 kommenttia:

  1. ihanan näkösiä kakkuja ja kuulosti kivalle vois joskus käydä tuolla,kivoja ostoksia

    VastaaPoista