keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lomailua Mimosan parissa

Terkkui Ylihärmästä! Oon ollut viettämässä täällä vanhempieni luona tämän viikon rentouttavaa talvilomaa kaukana kaupungin saasteista ja hälinästä. Mieli lepää ja koirat nauttii, kun pääsevät juoksemaan pellolla raajojensa pituudesta. Vielä, kun mies olisi saanut vapaata töistä ja päässyt mukaan, niin johan olisi ollut täydellisyyttä.

Mukaan pääsi aika rajallinen valikoima kynsilakkoja, vaan en sentään kokonaan jättänyt harrastusta Vantaan kotiin. Muutama lakka on päässyt täällä reissussa ollessani ensikokeiluun, muun muassa tämänpäiväinen China Glazen Avant Garden-kokoelman Mimosa's Before Mani's. Lakka huijaa. Näyttää pullossa paljon vähemmän oranssilta, kuin kynsillä! Kynsillä väri on siis ihan täysin puhdas oranssi, plääh. Sävystä tulee jotenkin mieleen 90-luku. Älkää kysykö, en osaa selittää. Joka tapauksessä hentoinen pettymys kynsillä. Lakkasin kynnet eilenillalla oranssiksi ja tänään niitä katseltuani, päätin, että oranssiutta täytyy häivyttää koristelulla. Valkoinen Essien Blanc, joka itseoikeutetusti pääsi mukaan lomalakaksi päätyi kynsien kärkiin. Mitäpä näistä muuta sanoisin? En mitään. Kuvia:



Kisut jäi miehen kanssa kotiin, mutta Milla ja Lupu lähti mukaan ja ai että, ne tykkää!



Lupu vetää unta <3. Ihana auringonpaiste!

5 kommenttia:

  1. Tykkäisin vielä enemmän jos oranssin tilalla olisi joku muu väri:) tosi ihanat kylläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joku pinkki ois ehkä ollut namimpi tähän. Kiitos :).

      Poista
  2. 'Äihi ätin' vaaleanpunaisia kynsilakkoja on ihailtu viikko. Kyllä täällä on hengenheimolainen kasvamassa.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, hetki piti tuumata, ennen ku Taapero-Suomi-Taapero-sanakirja avautui päässä :D. Terkkuja Elskulle, seuraavaks se saa SINISET kynnet, kun tuun kylään ;). Ootko itte tykänny omista nestehiekkakynsistä?

      Poista
  3. :D Juu, ei tuo taaperokieli aina itellekään heti aukee. Olen tykännyt lakasta kovasti enkä ole malttanut poistaa, vaikka nämä nykyään onkin niin kuluneet, että rikkovat varmaan teidän kynsihifistelijöiden kaikkia sääntöjä. :)Aivan on alkanut haluttaa hankkia itellekin jotain vastaavaa.

    VastaaPoista