maanantai 26. elokuuta 2013

Go Ginza leimattuna

Aamulla oli tosi itsevarma olo: tänään tulee hyvä kynsipäivä. Kynnet ovat kasvaneet pituutta niin, että niitä on taas erityisen mukava lakata. Valikoin laatikosta Essien tämän vuoden kevään Madison Ave-Hue-kokoelman vaalean laventelinvärisen Go Ginzan. Lakka on ihanan täyteläinen creme, joka peittää helposti kahdella kerroksella. Ja kuplii. Mutta niin tuntuu tekevän käytössäni nykyään lakka kuin lakka; taidan työskennellä liian nopeaan tahtiin, tai levittää liian paksuja kerroksia. Onneksi Seche Vite mitätöi ongelman lähes poikkeuksetta jälkikäteen.

Saatuani molemmat kerrokset värilakkaa levitettyä ja ihaillessani sileän kiiltävää pintaa kynsillä, tietenkin ennen päällyslakan levittämistä, olkkarista alkoi kuulua mahdoton kakominen. Siru-kisu päätti antaa aamiaisensa ylen ja nelieläimisessä perheessä kasan siivoaminen "ihan kohta" ei tulisi kuuloonkaan. Milla oli kärkkymässä jo jälkiruokaa itselleen, joten rujot keinot käyttöön, märästä Go Ginzasta huolimatta. Ihmeen kaupalla sain sotkut siivottua lattialta tuhoamalla vain oikean käden lakkaukset. Teletappeja mukaillakseni: Uudestaan!!

Posti kantoi viime perjantaina ilmoituslappusen kirjatusta kirjeestä; tuulen nopeudella singahdin lähipostiin katsomaan, mikä monista tilaamistani paketeista oli saapunut. Ja siellä olivat: Pueenin leimauslaatat! Olin viikkoa aikaisemmin tilannut nuo somat, hirveästi kehuja keränneet laatat omilta sivuiltaan, eikä toimituksessa tosiaan vierähtänyt, kuin päivän reilu viikko! Itselleni ei ole aikaisemmin tullut Kiinasta mitään noin nopeasti! Taidan palata noihin laattoihin vielä omassa postauksessaan myöhemmin, kun saan ne kuvattua.

Laattoja saapui kaikkiaan 49 kappaletta ja kaikissa on koko kynnen kuvioita: valinnan vaikeus siis. Päädyin lopulta laattaan nro 49 ja leimauslakaksi valikoitui Color Clubin Wild At Heart, mikä toimii leimaamisessa, kuin siihen suunniteltuna! Laatta tuntui laadukkaalta ja kuvio oli helppo saada siitä leimasimeen ja sitä kautta kynteen.

Noh, keskarin kuvion onnistuin levittämään, mutta eipä tuota käytössä huomaa!



Käyttämäni tarvikkeet:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Essie - Go Ginza
Color Club - Wild At Heart
Pueen-laatta 49
Seche Vite

4 kommenttia:

  1. Todella nätit kynnet :)Go Ginza on kyllä ihana lakka. Ja omia Pueeneja odotellessa...

    VastaaPoista
  2. Pitää itsekin hankkia noita Pueenin laattoja, kun kaikki ylistää niitä järjestään.. <3

    VastaaPoista
  3. Jee ja mulle tehtiin tänään niillä laatoilla -niiiiiiin- kivat kuviot että!

    VastaaPoista