torstai 22. elokuuta 2013

Väriterapiaa Consult Ladyssa

Sädehoitokoneeni (ihan mun oma :3) oli tämän viikon tiistaina remontissa, täysin ennakoidusti, joten sain sen päivän vapaata Meilahdessa ramppaamiselta. Vapaapäivä oli ainut reilun kuuden viikon sisällä, joten se tietenkin olisi kannattanut kuluttaa nakkeiluun kotona, harkitsemattakaan nenänsä ulospistämistä, ja se oli tarkoituskin. Vapaa-aamupäivän aamiaista syödessäni lueskelin normaaliin tapaan blogeja päätyen sattumalta Pandan postauksiin. Panda oli käynyt tutustumassa Korsolaisessa Consult lady-salonki-myymälässä ja räpsimässä siellä kiitettävän määrän kuvia. Firma myy China Glaze-kynsilakkoja. Olin kuullut ja lukenut kyseisestä firmasta aiemminkin, mutta koska yritys myy nettisivujensa kautta tuotteita vain alan y-tunnuksen omaaville, kuvittelin, ettei tarjonta ole saatavillani. Olikin siis suuri yllätys nähdä kuvista kaupan tarjontaa tavan kuluttajalle, vain 10 minuutin taivalluksen päässä kotoani! Heitin kuteet melko lailla ex tempore niskaan ja pistin menoksi. Consult Lady sijaitsee parin sadan metrin päässä Korson asemalta ja vartin kuluttua lähtemisestä olinkin jo perillä :D.

Olin alkukeväällä lähes horkassa innostuksesta, kun löysin Itiksestä Pinkki-salongin, joka myy China Glazea, luulin, että lähes ainoana Etelä-Suomessa. Matkaa Tikkurilasta Itikseen joutuu taittaa vähintään n. tunnin, jos käyttää julkisia. Ehkä juuri siksi perille päästyäni Korsoon ulosantini oli:

Itiksen Pinkin yksi myytävien lakkojen hylly kalpeni kyllä kalmanvalkeaksi tämän rinnalla. Seuraavat kuvat on räpsitty puhelimen kameralla, pahoittelen laatua (ja sen puutetta).


Valikoimista löytyi hyvin paljon vanhemmanpuoleisia China Glaze-lakkoja, joista en ollut kuullutkaan, tai joita olin ihaillut Googlen kuvahaussa ja kironnut, kun niitä ei enää ollut saatavilla mistään. No tiedoksi, kyllä niitä saa! Hologlam-kokoelma oli edustettuna kokonaisuudessaan (oikean puoleisin hylly, toiseksi alin rivi). Normaalikokoisten värilakkojen hinta oli 10€. Chinan hoitotuotteet olivat muistaakseni 12€/kpl.

 


Kokonaisia kokoelmia löytyi useita, mm. parin vuoden takainen joulu (nyt en muista nimeä)-, viime vuoden Summer Neons-, On The Safari-, Capitol Colors (eli nälkäpeli)-, Anchors Away-, ja Vintage Vixen-kokoelmat.


Erimoisia "bundle"-paketteja oli myynnissä myös monenlaisia. Vintage Vixen- ja Metro-kokoelmia löytyi kuuden lakan paketeissa, puolikkaina kokoelmina per paketti.

Tällainen kokoelma oli itselleni täysin uusi, en tiennyt tällaista olevankaan. Standin alareunassa oli lueteltu eri syöpäsairauksia ja niihin "tiedostamisvärejä", vähän samaan tapaan, kuin rintasyöpäyhdistyksen Roosa-nauha (vaaleanpunainen). Lakat olivat käytännössä ihan samoja perusvärejä, mitä muuallakin liikkeessä ja tuskinpa noiden myynnistä menee roposia hyväntekeväisyyteen, mutta ajatus oli kaunis.

Iih, glittereitä ja hileitä ja paljetteja ja ja ja... vaikka mitä oli ihan hirveästi! Harmi vaan, kun en käytä; jätin tämän pöydän lähes kokonaan tutkimatta.


Nämä olivat suloisia minipulloja. Koko oli isompi, kuin mini-Opi-lakoissa, arvioisin ehkä n. 8 ja 10ml:n välille.

Paria sävyä vanhaa OMG-kokoelmaa löytyi myös, nyt sieltä löytyy enää yhtä ;). Sinistä 2NITEa jäi myymälään pari pulloa ostettuani viimeisen violetinsävyisen IDK-lakan. Magneettilakat kustansivat 7€ ja hintaan sisältyi merkin oma magneetti, jolla saa kynsiin kolmea erilaista kuviota. Sellainen lähti mukaan sävynimeltään Drawn To You. Viimeinen ostos oli valkoinen, läpikuultava, vanha vanha Left At The Altar, jota ajatelin käyttää Glitter-"sandwicheihin" ylimmäiseksi kerrokseksi himmentämään glitterin hohtoa. Toimii siihen hommaan, kuin nappi silmään.

Uusin Autumn Nights-kokoelma oli jo edellisellä viikolla käynyt myymälässä, mutta oli samantien tullut myydyksi loppuun. Sitä kuulemma on tulossa sinne myöhemmin lisää.

Kaiken kaikkiaan shoppailureissu oli mahtava! Rakastan värejä ja noin värikkäitä paikkoja :D! Palvelu oli upeaa, kaikki vapaanaolevat myyjättäret tulivat tarjoamaan apua ja myöhemmin valkoista lakkaa pähkäillessäni, sain myyjältä todella ammattitaitoista apua tilanteeseen. Aivan huippua tietää, että 10 minuutin päässä kotoa on tuollainen rahankulutusparatiisi (tai vain paikka omalle hiljaiselle väriterapialle...) :D. Suosittelen lämpimästi!

18 kommenttia:

  1. Mother of god todellakin! Miksi kaikki tollaset upeat paratiisit sijaitsevat jossain siellä pääkaupunkiseudulla... ja mulla ei ole varaa lähtee sinne! yhyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Kannattaa kuitenkin ens keskiviikkona tehdä vallan pyhiinvaellusmatka Etelä-Suomeen, kun Cesarsshopillakin on avoimet ovet ;). Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

      Poista
  2. Holy shit. Tuo olis paratiisi ! Pitääkin asua täällä hornantuutissa ettei tule eteläsuomessa koskaan käytyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä! Silmä lepäsi... Kuten yllä, pyhiinvaellusretkeä kehiin :D

      Poista
  3. Mä taisin kerran Itiksessä vallan etsiä tätä paikkaa kun olin siitä lukenut jotain, mutta en kuitenkaan löytänyt liikettä.. Tuollahan voisi vain olla ja ihmetellä hyvän aikaa jos saisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itiksessä siis on se Pinkki, tää Consult Lady on Vantaan Korsossa. Se Pinkki oli tosiaan tosi hämärässä paikassa, pyörin itsekin tosi pitkään ennen kuin löysin! Sillä ja parilla muulla liikkeellä oli siellä oma kerroksensa jossain... jossain :D. Tunnen itse Itistä ihan mahdottoman huonosti.

      Poista
  4. TSIISÖS. Tuonne on päästävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Sinne vaan. (ei sponssattu mainos :D)

      Poista
  5. Ooooo, ihanan näköinen mesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä! Väriterapiaa ihan sanan varsinaisessa merkityksessä :).

      Poista
  6. SIIS MITÄ? Korsossa tällanen paratiisi enkä ole koskaan sinne löytäny..? Kaverilla siellä käyn kuitenkin niin usein. Ens kerralla en mee kaverille ennenkuin nuo hyllyt on mun laatikostoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattele! :D Mäkin olin ihan hämmästyksissäni. Paksun lompakon kanssa sinne seuraavalla kerralla tyhjentelmään :).

      Poista
  7. Siis mikä taivas! Miks tollasta ei ole meidän naapurissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustakin näitä sais olla paljon tiuhemmassa :D. Paitsi sitten ne ei ois enää erikoisuuksia ja alkais käydä tylsäksi...

      Poista
  8. Ihana paikka :) mä olen consultissa käynyt pari koulutusta ja asioin siellä säännöllisesti muutenkin kun ostan ripsikamat sieltä. AINA tulee lakkoja mukaan kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihana :). Ja palvelu oli ihanaa myös, tulee varmaan vierailtua toistekin!

      Poista