perjantai 30. elokuuta 2013

Rantakirppu

Plaah, ei pitäisi tehdä itselleen lupauksia kiihtyvästä postaustahdista, koska tietenkin juuri silloin tulee esteitä, kun ei voi/jaksa/pysty/halua kirjoittaa (seeeeli seliseliseli). Ja seliseli, mitäs mä selittelen, kun en oo viikkoakaan ollut pois sfääreistä, mutta byää, mä kestin sädehoitoja 5(!) viikkoa, kuin Nainen, töissäkin kävin, mutta nyt tuli sille loppu. Voi tsiisus, pahoinvoinninestolääkkeet are my new best friend. Kipua ja särkyä pystyn sietää suhteellisen hyvin, mutta pahoinvointia en, ja tähän piste.
Motivaatiota ja ideoita olisi vaikka muille jakaa bloggauksen suhteen, mutta energiaa valitettavasti ei ja nyt loppuu valitus ja siirrytään aiheeseen.

Tämä viikko on ollut aivan erityisen hyvä postiviikko kynsilakkojen suhteen. Lukumäärä taitaa nousta jopa yli neljäänkymmeneen, jos lasketaan kaikki yhteen (köhköh).

Yksi uutukaisista on Jenkeistä tänne kotiutunut Orlyn Beach Cruiser, ehkä maailman kirkkain neon-pinkki, johon ihastuin Sonnen blogissa (itse asiassa koko lakkaus on suora kopio Sonnen lakkauksista). Oikeastaan juuri tuon lakan vuoksi aloin höpistä taas Jenkkitilauksesta miehelle ja tämähän sitten laupeana suostuikin koko lystin maksamaan :).

Beach Cruiser on tosiaan äärimmäisen kirkas pinkki neonlakka, joka ei kuitenkaan ole neonlakkamaisesti ohutta lirua, eikä myöskään kuivu mattapintaiseksi. Tämä peittää kahdella kerroksella ja tuntuu kestävänkin yllättävän hyvin. Nyt on jo neljäs päivä samoilla lakkauksilla, eikä minkäänlaista kärkikulumaa ole havaittavissa.

Lakkaukseni esikuvan tapaan, kuorrutin pinkin Opin Man With The Golden Gunilla, eli aidoilla 18K kultahippusilla :). Tykkään lopputuloksesta niin maan mahdottomasti, etten malta ottaa näitä poiskaan!





Käyttämäni lakat:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Orly - Beach Cruiser
Opi - Man With The Golden Gun
Seche Vite

2 kommenttia: