tiistai 20. elokuuta 2013

Karppeja

Olen käynyt viimeisen viikon aikana lakkakokoelmiani läpi ja päätynyt antamaan häädön usealle kymmenelle ns. markettimerkkilakkapullolle (Flormaria, ikivanhaa Lumenea, niin ikään ikivanhaa Mavalaa ym.)(tehdäkseni tilaa uusille!). Toistaiseksi ne ovat vasta vaihtaneet kotia Helmerin ylimmästä laatikosta toiseksi alimpaan, mutta heidän loppusijoituspaikkansa tulee olemaan jossain ihan muualla, kuin omassa säilössäni.

Laatikoita kollatessani silmiin osui Barielle-merkkinen vaaleassa cremessä uiskenteleva lastulakka nimeltään Buddha-Ful. Lakka on päätynyt itselleni jossain Transdesignin tai Nailsuppliesin paketissa, mutta unohtunut Helmerin laatikon perälle ja olin iloisesti yllättynyt löytäessäni sen. Kyseisen lakan voi kerrostaa oikeastaan minkä värisen cremen päälle tahansa. Buddha-Fulin kermaisen vaaleuden ansiosta pohjaväri hieman vaalenee ja saa kauniin sinivihreän lastukuorrutuksen, mutta ei peity kuitenkaan kokonaan.

Värilakaksi päätin China Glazen "Tiffanyn sinisen" For Audreyn, lähinnä tulevaa leimauskuviota silmällä pitäen. Se sopi Buddha-Fulin kanssa yhteen, kuin *tähän jokin vertauskuva jostain, mikä sopii hyvin johonkin*. Moni haukkuu For Audreyta huonosti levittyväksi ja paksuksi koostumukseltaan, mutta itse olen aivan täysin tyytyväinen omaani, tiedä sitten onko itselleni sattunut sunnuntaikappale :).





Oli ehkä vähän hölmö veto lähteä peittämään näin kivaa lakkapintaa mustalla, koko kynnen leimakuvalla, mutta tähän nyt päädyttiin. Kävin eilen aamupäivällä noutamassa Mimaxilta ison läjän vesisiirtokuvia ja yhden uuden leimauslaatan, A48:n. Laatassa on tosi kiva kuva Japanilaisesta karpista + peilikuvansa. Hassusti kuvasta puuttuu kalan pää melkein kokonaan, olisi sekin saanut olla mukana. Laatta toimi todella mallikelpoisesti, jopa minun kohdallani, joka ei ole leimannut puoleen vuoteen. Leimauslakka oli Konadin musta.






Käyttämäni tarvikkeet:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
China Glaze - For Audrey
Barielle - Buddha-Ful
Leimauslaatta A48
Konad musta
Seche Vite

6 kommenttia:

  1. ihanat kynnet mut viel ihanammat ois jos pää näkyis kokonaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Joo, sanopa se! En tiedä mitä tuon laatan suunnittelijan päässä on liikkunut :D!

      Poista
  2. Todella nätit! Tuo Bariellen lakka on kaunis. Sininen lastulakka kelpaisi minullekin :)
    Nuo karpit on tosi hienot :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Vinkkinä voin kertoa, että jos haluat sinisen lastulakan kirkkaalla pohjalla, eikä tuolleen "cremenä" (vastaavasti, kuten esim. Color Clubin Snowflakes, mutta sinivihreänä), niin Inglotista löytyy sellainen numerolla 203. Ja saattaapi olla helpommin saatavillakin :). Ei oo tullut Bariellea vastaan kotoSuomessa.

      Poista