maanantai 19. elokuuta 2013

Minni Hiireilyä

Innostuin tämän kesän aikana uusimmasta Opi:n Minni Hiiri-kokoelmasta (Minni-kokoelmia on Opi:lla kaksi) niin paljon, että hiljalleen Helmeriini on tipahdellut kokoelman kaikki viisi lakkaa. Olen aika huono käyttämään glitterlakkoja, yleensä vaadin niiltä jonkun erityisen "jujun", tai vähintään lakkausidea pitää olla vähän erikoisempi; pelkästään cremen päälle lakattu glitter on yleensä vähän tylsä ja epäsiisti mielestäni. Lauantai-iltana 12 tunnin työpäivän jälkeen edellisten lakkausten kärjet olivat lohkeilleet tosi pahasti kumihanskoissa muhittamisen seurauksena ja tuntui, että kynnet katkeaa pelkästä ajatuksesta. Sääliksi kävi pieniä ja ryhdyin lauantai-iltana puoli kahdentoista aikaan manikyroimaan kynsiä uuteen uskoon.

Arvatkaa oliko energiaa varsinaiseen nail artiin. Kyllä ei ollut. Opi:n Minnie Style (se glitteri) oli jonkin aikaa majaillut varastossa, joten se sitten väsyneenä kokeiluun. Ja minkäpä muun värisen lakan päälle sen parittaisi, kuin vaaleanpunaisen? No, varmaan aika monenkin, mutta ei tullut keskellä yötä mieleen parempia vaihtoehtoja. Tein niin, kuin Opi:n suunnittelijat olivat sen suunnitelleet: Kerrostin saman kokoelman Chic From Ears To Tail:n päälle.

Tuo Chic From Ears To Tail ei ole paras vaaleanpunaiseni. Aika raidoittuva ja läpikuultava, saattaa vaatia jopa yli kolme kerrosta, jos lakkaa huonosti. Suloinen väri kylläkin. Minnie Stylen glitterit olivat ERITTÄIN harvassa! Siis niitä oli vähän. Yksi sudillinen lakkaa ei riittänyt kuorruttamaan edes tuon vertaa, mitä noihin allaoleviin kynsiin sain kerääntymään. Lakan puolustukseksi täytyy sanoa kuitenkin, että väri on upea. Nimi osuu nappiin, näistä nimittäin tulee itselleni mieleen nimenomaan Minni Hiiret :).







Käyttämäni lakat:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Opi - Chic From Ears To Tail
Opi - Minnie Style
Seche Vite

2 kommenttia:

  1. Söpöt! :) Pitänee ehkä itsekkin tuota sarjaa keräillä, noi Minniet on kaikki aikas söpösiä, uudemmat ja vanhemmat. :)

    VastaaPoista