perjantai 16. elokuuta 2013

Hunajaista pullopalvelua

Vaikka pidin kesän ajan sairastelunpelkäämisvapaata bloggaamisesta, se ei tarkoita, että se olisi auttanut millään tavalla lompakon nyörien tiukkanapitämistä kynsilakkojen suhteen. Varsinkin mitä syksympään mennään, sen herkemmin annan itseni sortua liuottimen tuoksuisille poluille. Viimeksi eilen tein melko runsaankokoisen (köhh) tilauksen saksalaiseen Kosmetik4less -verkkokauppaan, mistä saa esimerkiksi Euroopassa suuressa suosiossa paistattelevaa Essence -merkkiä. Palaan siihen aiheeseen myöhemmin, kun tilaus saapuu kotiin.

Cesarsshopilla oli viimeksi viime viikolla avoimien ovien päivä ja - no hei, kuljen siitä lähes ohi joka päivä muutenkin pari kuukautta, miten olisin voinut ohittaa kävelemättä sisään?! Tämänpäiväisen lakkauksen molemmat värilakat ovat juurikin tuon ostosreissun satoa.

Essien Bottle Service kuuluu tämän kesän Dj Play That Song -kokoelmaan. Olin päässyt jotenkin ohittamaan tuon kokoelman kokonaan, kunnes kerran googletellessani jotain täysin eriväristä ja -merkkistä lakkaa, hakutulokseksi pomppasi upeat, kirkkaan fuksian väriseksi lakatut kynnet. Kiinnostuin merkittävästi ja ryhdyin selvittämään tuon ihanan pinkin taustoja. Lopun varmaan arvaat.

Cesarsshopin Essiet ovat ns. Amerikanmallisia (noin hammastikun paksuinen sivellin), eli niissä ei ole sitä ihanaa, leveää sutia, mikä Suomesta ostetuista Essieistä yleensä löytyy. Olin saanut saman merkin Suomi-Blanc-pullon tyhjennettyä aiemmin, joten puhdistin sen sudin asetonilla ja vaihdoin uuteen pulloon! Haa, kuinka näppärä olenkaan!

Kokoelman lakat ovat koostumukseltaan neoneja, eli ovat melko ohuita ja kuivuvat satiinipintaisiksi. Ohuetensa vuoksi ne suositellaan kerrostamaan valkoisen kynsilakan päälle ja niin tein. Lakkasin siis alle yhden kerroksen Blancia ja tämän kuivuttua, päälle kaksi kerrosta Bottle Serviceä.




Toinen saman reissun ostoksista oli OPI:n Bond-tyttö-kokoelman Honey Ryder, vaalean kullan värinen hiekkalakka. Lakka tuntui tikuttaessa melko tujakalta, huolellisella levityksellä sen saisi kynsille varmaan yhdellä kerroksella. 

Lunalii oli koristellut kyntensä pari viikkoa sitten seuraavan tyylisellä tavalla ja sain inspiraation häneltä! Teippailin kynsien kärkiin koristeluteipillä ristikoita ja töpöttelin Honey Ryderia meikkisienellä teippien päältä. Lopuksi otin teipit pois ja tätä syntyi:




Käyttämäni lakat:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Essie - Blanc
Essie - Bottle Service
Seche Vite
Opi - Honey Ryder

10 kommenttia:

  1. Oi, niin nätit! Ihanan kirkas punainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Toi pinkki on kyllä ehdottomasti oikein ilopilleri, oli kiva katsella kynsillä.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos :). Mä heti ostettuani näin nämä kaksi lakkaa kombotettuna, ja toimihan se :).

      Poista
  3. Ihana väri, ja oikein nätit kynnet. :)

    VastaaPoista
  4. Äh, luen koko ajan "hunajaista pitopalvelua" :D
    Ihanat noi kärjet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan tosiaan käy niin, kun lukee ensimmäisen kerran jotain väärin, niin se pinttyy päähän vääränä :D. Pitopalveluemännäksi ei musta ehkä olisi... ;D

      Kiitos :)

      Poista
  5. Joo, se on. Nähdään joskus, niin teen sun kynnet ton väriseksi.

    VastaaPoista