keskiviikko 14. elokuuta 2013

Pinkkiä mä metsästin...

Luulin aikoinaan löytäneeni täydellisen babypinkin cremelakan Color Clubin Blushing Rosesta. Väri eittämättä on ihanin ikinä, mutta heti seuraavalla kerralla kehumisten jälkeen lakatessani, sain lakan raidoittumaan ja kuultamaan kolmenkin kerroksen läpi. Se siitä arvonimestä! Kerran ostin jopa Kicksistä Suomihintaisen OPI:n Pink-ing Of You:n. Olin katsellut sitä kaupoissa pitkään, mutta eipä ollut tullut mieleen googlettaa arvosteluita, tahi swatcheja kyseisestä lakasta... Voi jösses sentään. Katsokaa nyt! On varmasti lakkaajassakin vikaa, mutta ei vaan lakan kuulu käyttäytyä noin:

Plop. Plop. Plopploploploplplplplp...

Monen monta vaaleanpunaista cremelakkakokeilua myöhemmin, taisin vihdoin löytää sen oikean. Cesarsshoppiin on tullut viime aikoina pikakuivattajien lisäksi Sechen värilakkoja. Kokoelmia löytyy kaksi: hillitympi pastellisävykokoelma Prim & Polished, johon omakin lakkani lukeutuu, sekä kirkkaampia sävyjä sisältävä Bright & Bold. Tunnen vahvasti itsessäni, ettei oma, ihana Dainty Decadence jää viimeiseksi Sechen värilakkayksilökseni.

Lakan koostumus on ihanan kermainen ja paksu, muttei omasta mielestäni kuitenkaan laisinkaan liian paksu. Tarkkana toisaalta täytyy olla, ettei levitä liian paksuja kerroksia, ettei lakka ala kupliintua. Itselleni uhkasi käydä näin, mutta päällyslakka korjasi alkavan tilanteen. Levitin omille kynsille kerroksia kaksi ja selvisin kynsinauhojenkin putsailussa täysin minimimäärällä. Täydestä sydämestäni voin suositella ihan kaikille.





Ihailin kiiltävän kauniita, vaaleanpunaisia pintoja pää kallellaan kokonaisen vuorokauden, ennen kuin raaskin peittää niitä minkäänlaisilla koristeluilla. Ja ehkä olisi pitänyt jättääkin se tähän. Mutta kaikkea täytyy kokeilla! Markkinoille ovat ilmestyneet uudenlaiset tikkuglitterlakat. Ainakin China Glazella on oma On The Horizon-kokoelmansa, joka kynsikoristelupiireissä on saanut liikanimen "bakteerilakat". En ollut kuullut (ilmeisesti) vastaavanlaisesta Sally Hansenin Fuzzy Coat-kokoelmasta, ennen kuin näin pirteänvärisen rivistön Asematunnelin Anttilassa Helsingissä. Suurta inhoa aikaansaaneet bakteerilakat ovat jakaneet mielipiteet noin 80/20 -suhteella. Tai inhoajat ovat pitäneet asiasta kovempaa meteliä ;). Itse en ollut ehtinyt koota ajatuksiani olemaan puolesta enkä vastaan ja kun Sallyt osuivat silmään, pullot näyttivät niin suloisilta, etten voinut vastustaa!

Ostin Anttilasta kaksi sävyä, Fuzz-Sea:n ja Beach Fuzz:n, jälkimmäistä käytin näissä kynsissä. Tikut olivat melkolailla helppoja levittää, n. kolmella kerroksella saisi varmaan peittävää jälkeä, koska tikkuja oli kirkkaassa pohjalakassa aika runsaasti. Käytin vaaleanpunaisen cremeni päällä pääosin yhtä kerrosta Beach Fuzzia.




Seuraava päivä: Vaikka tikut näyttävät kilteiltä ja viattomilta, ei niiden poisto kynsiltä ollut yhtään sen helpompaa, kuin normaalien glitterlakkojenkaan. Foliomenetelmä on siis suositeltavin (ellei käytä peel off-aluslakkaa), kynsien hyvänäpysymisen takaamiseksi. Hinkuttaminenhan ei tee kynnen pinnalle kovin hyvää.

Käyttämäni lakat:
Opi - Nail Envy Dry & Brittle
Seche - Dainty Decadence
Sally Hansen - Fuzzy Coat, Peach Fuzz
Seche Vite

Mitäs mieltä olette, onko tikkuglitterit valmistajiltaan hitti vai huti?

3 kommenttia:

  1. Oih, mä niiin olen hankkimassa noita ihania Fuzzy Coateja! (: Olen täysin ihastunut. Tosi kiva yhdistelmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, jos suhun iskee :D! Mä en oo itse ihan varma vieläkään, mutta tuun kokeilemaan noita viellä sillai, että peitän koko kynnen tikuilla.
      Hintaa näillä tais olla 12,90€/kpl Anttilassa.

      Poista