tiistai 12. helmikuuta 2013

Geometristä

Toisinaan melkein toivoisi inspiraatiotonta päivää, kun voisi hyvällä omallatunnolla lakata kynnet vaan yhdellä lakalla, tai korkeintaan kuorruttaa lakatut raapimensa jollain monista ihanista glitterlakoista, joita laatikosta löytyy. Tänään ei ollut sellainen päivä, mistä olen toisaalta ihan kiitollinen, koska tykkään tämänpäiväisistä kynsistä yllättävänkin paljon!

Lähden kuitenkin kertomalla, että tein remonttia sivellinvalikoimalleni. Olen tuskaillut asian kanssa, etten ole löytänyt kaupoista tai eBaystä riittävän pieniä siveltimiä todella tarkkaan työskentelyyn. Maalaisjärjen olisi toki voinut ottaa aikaisemminkin jo käyttöön, mutta hyvä, että edes google pystyi jälleen nostamaan sen pintaan. Siispä: Kynsinauhaleikkurit käteen ja leikkelemään liikoja karvoja liian paksuista ja rehottavista siveltimistä:

Eli tämä laite...

...ja lopputulos oli tämä. Jätin kuhunkin sutiin vain n. yhden käden sormilla laskettavan määrän karvoja, jotka kuitenkin ovat jämäköitä, koska siveltimet alunperinkin olivat melko jäykkiä. Pikaisen testin jälkeen siveltimen jälki alkaa olla viimeinkin sitä luokkaa, mitä olen hakenut. I'm pleased :).

Varsinaisesti tämänpäiväinen lakkaus ei olisi tarvinnut noin pientä sivellintä, mutta ei siitä haittaakaan ollut. Maalailin kynsille siis tuolla oikeanpuolimmaisella siveltimellä eri väriset palkit kynsilakoilla ja lopuksi päällystin lakat hopeanvärisellä koristeteipillä, mitä oli muuten tosi hankalaa käyttää, ainakin ensimmäistä kertaa! Lakat, joita käytin oli Essien Status Symbol ja Blanc, Color Clubin Blushing Rose ja China Glazen Hey Sailor. Päälle pari kerrosta Sally Hansenin Diamond Flashia ja valmis. Tykkään.




9 kommenttia:

  1. Tosi hauskan näköiset! Hyvin voisi pidempäänkin tuollaisissa viihtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harvoin kieltämättä onnistuu tällä tavoin, että olisi itse ihan tyytyväinen :).

      Poista
  2. Tosi kivat, väritkin natsaa yhteen niin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Sun kynsilakkakokoelmat taitaa pitää pääsääntöisesti lilaa sisällään, mulla pinkkiä :D.

      Poista
  3. Voi miten kivat! Toi lankarulla kuvaus rekvisiittana onkin ihan uus tuttavuus :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :). Heh, mun "valokuvausstudio" sijaitsee "ompeluateljeeni" kanssa samoissa tiloissa, rulla sattui käteen :D.

      Poista
  4. Vink vink! Ponien silmien maalaamisessa tarvitaan myös pientä sutia. Hobby Pointista (tai muusta askartelu/taiteilijatarvikekaupasta) kandee ostaa 000-kokoinen sivellin. Siinä on ehkä se yksi tanakka ja laadukas karva, jolla maalaaminen sujuu siivosti vaikka leppäkertun selkään.

    VastaaPoista