tiistai 26. helmikuuta 2013

Maatuskoja kynsillä

Minimaalisen blogihiljaisuuden päättääkseni: Moi! Ihanat vanhempani ovat olleet viettämässä pari päivää luonamme talvilomaa, enkä ole katsonut aikani riittävän päivittelyyn (paitsi juorujen, hah hah).

Nämä kynnet saivat kunnian olla viikonlopun työkynnet ja hyvin sellaisina palvelivatkin. Olen ehkä viimein oppinut levittämään pikakuivattavan päällyslakan niin, etteivät lakkaukset kulu kärjistä heti ensimmäisen päivän aikana. Eli siis sipaisen lakkaa myös hieman eri kulmassa kynnen kärkeen, ikään kuin sulkeakseni sen.

Facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä näkyi toissaviikolla samana päivänä kahdella eri käyttäjällä täysin identtisesti koristellut kynnet. Käyttäjät toisistaan tietämättä olivat päätyneet samoihin valintoihin: Pohja oli lakattu kirkkaan punaiseksi ja päälle oli liimattu mm. Mimaxilta saatavia maatuska-water decaleita (eihän nuo tytöt välttämättä maatuskoiksi ole suunniteltuja, mutta se on ainut asia, mikä itselleni tulee noista mieleen.). Äärimmäisen söpöä.  Viime viikolla, kun nakkelin Mix-hile-kokoelmaa Mimaxin ostoskoriin, näin kyseisenlaisen maatuska-arkin siirtokuvien joukossa ja päätin ostaa sen myös. Päätettyäni pari päivää myöhemmin ottaa ne käyttöön, mietin, menisinkö matalimmasta kohdasta aitaa ja matkisin muita lakkaamalla kynnet kirkkaanpunaisiksi. Kieltämättä punainen olisi sopinut maatuskatyttöjen muihin väreihin todella hyvin, mutta päädyin siihen, että se oli jo liian nähty. Keltainen kävi mielessä myös, mutta en ollut varma, jaksanko katsella keltaisia kynsiä koko viikonloppua. Lopulta päädyin niinkin anti-Slaavilaishenkiseen väriin, kuin kirkkaaseen pinkkiin, eli China Glazen Dance Babyyn. Lakkauksista tuli söpöt ja jaksoin katsella väriäkin koko niiden hengissäoloajan. Tällä kertaa myös siirtokuvien käyttö onnistui ihan 100-0 paremmin, kuin edelliskerralla, sanoinhan viimeksikin, että ensi kerralla jo osaan ;).




2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Sulle olisi tunnustus mun blogissa :)

    http://itseetsimss.blogspot.fi/2013/02/new-blog-love-tunnustus.html

    VastaaPoista