maanantai 18. helmikuuta 2013

Kiva maanantai

Uusia kivoja asioita tänään:

Uusi lakkaus uudella lakalla. Lakka, jota käytin on Color Clubin Electro Candy, kirkas, kylmä pinkki, jossa pullon kyljessä näkyy pientä vaaleansinistä hohdetta, mutta joka ei kyllä toistu enää kynsillä. Ihanan satiinisen pinnan jättää. Leimakuviot on Cheekyn laatasta CH44 Konadin valkoisella lakalla.

Ostin kyseisen lakan viimeksi käydessäni Cesarsshopin avoimien ovien päivillä.

Uudet talvipopot (hieman märät lumesta kuvassa)! Vasta viime talvena ostamani maiharityyliset saapikkaat sanoivat sopimuksensa irti ja nahka päällä päätti revetä. Koiralenkeillä on kurja talsia korkkarit jalassa, joten käytin hyväkseni miehen lupaaman synttäri"lahjakortin" (vaatteita haluamastani paikasta, kun löytyy jotain kivaa) ja löysin Prismasta tänään Haltin pakkaskengät, jotka vieläpä lupaavat pysyä kuivana.

Toiset uudet kengät! Koska.. Uuh, nää on ihanat! Ja kivat ja lämpöiset. Ja ne oli alennuksessa. Ja... En vaan voinut jättää kauppaan.

Uusi tukka! (upeesti rajattu tukkaa pois tukkakuvasta.. ;)) Okei, perjantaina jo. Mustaa, punaista ja siiliä :). Tykkään.

6 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät kynnet ja ihan paras uusi tukka! Oon aina halunnut siiliä itsellekin, mutta mun tukan kasvusuunta on sellainen, että jo useampi kampaaja on mulle sanonut, että ei kannata leikata :( Plus että mun itsepäistä tukkaa ei saa pystyyn millään maailman tökötillä, myös siitä on yhtä mieltä kampaaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että tää leikkaus on aika.. hmm.. mielenkiintoisen näköinen, kun antaa tukan olla ihan luonnontilassa lättänänä, ilman mitään tököttejä :D. Mulla on kans aika itsepäinen (tikkusuora) hiuslaatu, mihin ei sovi todellakaan kaikki mallit.

      Poista
  2. Oi kuinka kivat kynnet! Sanoo täällä henkilö, joka ei tykkää yleensä noin kirkkaasta pinkistä. Nyt tuli ihan kesäfiilis <3
    Ja etenkin noi tokat uudet kengät - tahtoo tännekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi sanoa, ettenkö tykkäis pinkeistä ja neoneista, mutta munkin mielestä tää sävy on aika huippu :). Olispa tosiaan se kesä, en halua tehdä enää yksiäkään talviaiheisia lakkauksia :).
      Ja joo, noi Puumat on ihanat <3.

      Poista