maanantai 11. helmikuuta 2013

Rinkuloita puolikuumanikyyrillä

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Aloitin tämän viikon koristelemalla kynnet käsinmaalauksella, muita matkien jälleen valitettavasti. Malli löytyi Tumblr:n "gallerian" kautta ja on tämä. Olisi kiva keksiä useammin omasta päästä jotain tosi luovaa ja hienoa...

Lakkasin kynnet ensin valkoiseksi, jonka jälkeen maalailin renkaita kokeillen eri välineitä, mm. nail art-lakan omaa sutia, pienempää sivellintä ja ihan pientä dotting toolia. Totesin viimeiseksi mainitun parhaimmaksi hommaan. Mietin hetken, että olisin jättänyt kynnet mustavalkoisiksi, mutta päädyin kuitenkin puolikuumaniin Flormarin neon-pinkillä. Ehkä ei olisi pitänyt, vai mitä mieltä olet juuri sä?




Minulla on oikeakin käsi (myös tänään), mutta sen kynsien maalauksista tuli niin fiaskot, etten esittele niitä. Lähdin lakkausten jälkeen ruokaostoksille vähän liian aikaisin ja ruttasin osan lakoista täysin. Jotenkin ei harmittanut, näistä ei kehkeytynyt omasta mielestäni kaikkien aikojen mieluisimpia lakkauksia.

2 kommenttia:

  1. Hyvä tuo puolikuumanikyyri tuohon. Ehkä olisit voinut laittaa tuohon paksumman kerroksen, koska nuo rinkulat paistaa läpi, mutta ei paha. :D

    http://nallepuh-world.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. No oli tuo kyllä aika paha, ihan huojentuneena otin nämä lakkaukset tänään pois :D. Toi pinkki lakkavalinta oli vähän väärä tuohon kohtaan, olisi pitänyt valita joku peittävämpi.

    VastaaPoista