tiistai 5. helmikuuta 2013

Kun maailmakaan ei riitä...

Tämänpäiväinen lakka kuuluu Opin James Bond-henkiseen Skyfall-kokoelmaan. Ensinnä, kun kokoelma ilmestyi, tilasin Jenkkilästä kultaisen Goldeneyen ja tumman sini-vihreä-multicolorisen On her majesty's secret servicen ja jotenkin ohitin tämän lakan, tiemättä siitä mitään. Molemmat yllä mainituista makaavat muuten edelleen laatikossa kokeilemattomana. Myöhemmin kokoelmaan tarkemmin tutustuessani muiden blogeissa, löysin tämänpäiväisen The world is not enough-lakan ja olin äimistynyt, etten ollut tajunnut tilata sitä aikaisemmin. Täysin omalle mukavuusalueelleni sopiva ruskeanharmaa shimmerglitter tjsp.

Pullo oli ottanut osumaa Amerikan-matkallaan muista pulloista (huomaa Opi-logon poishinkkaantunut yläreuna). Onneksi ei ollut hajonnut. Palturia puhuin! Sonne kävi kertomassa, että epäviralliset Opi-myyjät (kuten Transdesign ja Nailsupplies) hiovat sarjanumeron pullon kyljestä pois, jotta Opi ei pysty seuraamaan, mitkä tahot heidän tuotteitaan myy. Kuva näyttää värin pullossa vaaleampana, kuin se on oikeasti.



Lakka vaati kolme kerrosta, että peitti edes hätinä. Neljäs kerros ei välttämättä olisi ollut pahitteeksi. Lopputulos on äärimmäisen siisti, tulee mieleen jokin metalli tai kivi, ehkä kiillotettu hematiitti. Lakassa vilahtelee valosta riippuen vaaleanpunaisia ja vihreitä hitusia. Huonon peittävyytensä puolesta lakka voisi sopia hyvin myös päällyslakaksi jonkin toisen värisen lakan kanssa käytettäväksi.

Lakka on väriltään sen verran nätti ja kontrolloiva, etten lähtenyt iskemään päälle mitään koristuksia tänään; näillä mennään:




13 kommenttia:

  1. Onnex ei hajonnut ,minunki blogissa saa vierailla jos kiinnostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta virka :). Mä oon silmäillyt sun blogia silloin tällöin, mut enpäs oo tainnut huomata liittyä lukijaksi. Menen tekemään sen nyt :).

      Poista
  2. Kaunis lakka! Itse asia tuo "hinkkautuma" pullon yläreunassa ei ole matkan aikana tapahtuntu vahinko, vaan osa OPI-lakkojen epävirallisistamyyjistä hioo sarjanumeron pulloista pois, jotta OPI ei pystyisi selvittämään mistä pullot tulevat myyntiin. Samasta syystä alaetiketistä pullon pohjasta puuttuu toinen etiketti jossa sarjanumero olisi myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :O! Enpäs ole tiennyt tuota! Kiitos tiedosta. Vaan onko Transdesign tai Nailsupplies epävirallisia myyjiä?

      Poista
    2. Onhan ne juu epävirallisia, ovat jopa käyneet oikeudessa sotaa siitä että eivät saisi mainostaa myyvänsä OPI-lakkoja sivuillaan kun eivät ole virallisia myyjiä. :Q

      Poista
    3. Aijaa :D. Aina oppii :). Ja kas, nyt kun aloin käymään kaikkia Opi-pullojani läpi (oon tilannut niitä vain sieltä), niin kaikista löytyy tuo hiouma. En ollut edes ajatellut koko asiaa tuolta kantilta.

      Poista
  3. Mä luulin ennen, että toi on jotain liimaa. Tosin, olen huomannut myös muualta tilatuissa OPI-pulloissa samanlaisia jälkiä....ja lisäksi mulla on liuta pulloja, jossa ei ole edes mitään sarjanumeroa tuossa:D Villin lännen meininkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on aika hassua tosiaan. Löysin sittenkin pari pulloa, mitkä oon tilannut eBaysta ja niistä löytyy totta tosiaan kaksinkertaiset tarrat pohjista ja leima kyljestä.

      Poista
  4. Sulle olisi tunnustus :) http://betternailday.blogspot.fi/2013/02/viisi-asiaa-joita-ette-olisi-halunneet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh dear, en mä tiedä haluanko mä paljastaa mitään noloa (sitä kun riittää):D. No, ehkä mä keksin jotain.

      Poista
  5. Haikeana katselen tota lakkaa, itse omistin sen myös hetken aikaa.. Harmittaa vieläkin vähän kun se meni rikki. :(

    Mutta en mäkään tiennyt tota opi-juttua, pitää käydä katsomassa omat lakat läpi montako vastaavaa löytyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joo, luinkin, että se oli jäänyt auton kumin alle :((. Harmi.

      Poista
  6. Olen jo aikasemmin ihmetellyt pohjatarrojen erilaisuutta, ja se selvisi tässä muutaman päivän aikana. Tilasin eBaysta muutaman "OPI"n, jotka on selkeesti feikkejä. Myyjä kyllä väittää toista, mutta oon tehnyt jättimäistä vertailua kaikkien OPI-pullojeni kesken, eikä noita uusia tulokkaita pysty aidoiksi sanomaan ees hyvästä sydämestä.

    Bongasin tuon ja muutaman ystävänsä tammikuun alelaarista puoleen hintaan.
    En pysty vielä sanomaan, tyksinkö vai en. =)

    VastaaPoista