tiistai 19. helmikuuta 2013

Mix-hile II Mimaxilta

Piipahdin tänään Mimaxin nettikaupassa ja viikkojen harkinnan jälkeen klikkailin Mix-hile 2-setin ostoskoriin. Siis 12 pienen hilepurkin lajitelma, joissa kussakin purkissa kolmea eri kokoista jyvää. Heti tilauksen naputeltuani ja maksettuani, soitin Mimaxille ja sovin meneväni noutamaan tuotteeni tunnin kuluessa. Melko kätsyä :).

Purkkien hileet on tosi kivanvärisiä: osassa purkeista on monen eri värin mixejä, osassa kolmea saman sävyistä, mutta eri kokoista hilettä. Swatchasin ne kotona heti tikuille Wet n' Wildin kirkkaan päällyslakan kanssa. Vaikka aurinko paistoi tänään pitkästä aikaa ja jopa suotuisasti olohuoneemme ikkunasta sisään, en saanut värejä vangittua kameraan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta uskokaa, kun kirjoitan, että ne ovat luonnossa kauniimpia ja paremmin toisistaan erottuvia :).




Tikuttaminen oli melko sotkuista hommaa. Voin vain kuvitella, mitä se on, kun lähtee pupeltamaan tuota silppua kymmenelle oikealle kynnelle!


18 kommenttia:

  1. Onpas ihania! :) Mitäs tällänen setti kustansi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 14,06€ näytti olevan tarkalleen :). Tuossa vielä suora linkki: http://www.mimax.fi/mixhile-12kpl-p-4760.html

      Poista
    2. Täytyypäs laittaa korvan taakse ;) Kiitti!

      Poista
  2. Oh! Niin herkun näköisiä! Ihmettelen muuten että jaksoit ne tikullekin laittaa :D Mahtoi olla siivo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania väri- ja sävy-yhdistelmiä tuossa setissä. Jos kyseisiä glittereitä löytyisi samanlaisina hilekoostumuksina ja väreinä valmiina lakkoina, olisin aivan hurmiossa!

      Poista
  3. Niin kauniita, että voisi hankkia muuten vain ihasteltavaksi. Irtoglittereiden kanssa tuusaaminen on mulle liian sottasta puuhaa :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ei valitettavasti purkkiin päin katsoessa ole ollenkaan niin edukseen, kuin ohuemmasti kynnelle laitettuna. Ärsyttävän sähköisiä pirulaisia noi: vaikka teoriassa olis saanutkin kaikki pysymään purkin seinämien sisäpuolella, niin jotain aina tarrautui läheltä kulkevaan apuvälineeseen tai käsiin :D.

      Poista
  4. Ooooo, miten ihana setti! Olis kiva joku tuto, miten irtoglittereitä saa hienosti kynnelle, kun en osaa itse laittaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä hyvä idea! Kannatetaan! :)

      Poista
    2. Iih, mä en oo toistaiseksi tehnyt tutoriaaleja vielä mistään, mutta voin yrittää :).

      Poista
  5. Miulla on tuo sama setti + niitä ykkös (?) -sarjan glittereitä :3 Ihan mahtavia kynnellä, voi tehdä glitteriörvellyskynnet, jos ei jaksa lakoilla tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimaxilta näytti olevan muut kokonaiset setit loppu, paitsi tämä. Irtonaisena niitä purkkeja vielä oli myytävänä. Glitterörvellykset on joskus ihan just ihania <3.

      Poista
  6. Noi on kyllä aivan ihania!! Pitäisköhän itekin tilata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Mutta sotkevia :D! Tilaa silti ihmeessä (ei mainos ;)) :).

      Poista