tiistai 9. lokakuuta 2012

Inglot yllättää

Käytiin viime viikolla koiranruoanhakureissun yhteydessä omilla ruokaostoksilla Jumbossa. Mies tykkää aina sopivan tilaisuuden tullen satunnaisesti yllättää hemmottelemalla mua jollain ihanalla lahjalla. Näin kävi tälläkin kertaa: Käveltiin meikkikauppa Inglotin ohi, jonne askeleeni kuin vaistomaisesti meidät ohjasi. Ennen tätä harrastusta olen aina stopannut kuolaamaan järjettömän ihania luomivärejä ja haaveilemaan niiden kaikkien omistamisesta. Nyt skippasin meikit kokonaan ja askelsin suoraan kynsilakkahyllylle. Pienen taustatyön tehneenä olin vähän ehkä pettynyt puljun peruslakkavalikoimaan. Melko perushuttua; varmasti laadukasta ja hyvää, mutta en tiedä onko hintaansa nähden tarpeellinen oman varastoni kartuttamiseen. Silmäni ohittivatkin tehokkaasti värilakat ja nauliutuivat tähän upeaan flakies-lakkaan sävy nro. 202 (joka tosin pullossa ei näytä miltään, mutta olin googlettanut etukäteen, miltä se näyttää käytössä :D). Tilipäivää odotellessani huokaisin ja palautin pullon omaan paikkaansa hyllylle, jolloin mies päätti alkaa olla taas ihanin mies maailmassa ja osti sen minulle! Kaupasta poistuessamme kuulin pientä mutinaa (ja ajattelin samaa itsekin) pullon hinnasta kokoonsa nähden: 11€ 8ml:sta! Melkoista ryöstöä. Tosin, jälleen, Inglotin peruslakat ovat kooltaan 15ml ja maksavat tuon saman. Mielestäni jo huomattavasti kohtuuhintaisempaa (vrt. Opi 15ml Emotionissa 16,40€).

Aanyways, tässä tämä lakka <3:

Pullossa litku on lähes kirkasta, valon mukaan vaaleanoranssina hehkuvaa, hyvin jännän näköistä "soosia". Edessä olevassa kynsitipissä on alla musta lakka ja päällä tämä Inglot.

Kokeilin laittaa toiseen kokeiluun mattapäällyslakan päälle. Toimii niinkin.

Eri valaistuksissa ja nimenomaan jonkun toisen värilakan päälle kerrostettuna lakka näyttää todellisen luonteensa! Onhan tämä nyt vaan ihan mieletön. Lakka muuttuu valon suunnasta riippuen kirkkaan oranssista kirkkaan vihreään. TYKKÄÄN! Musta aluslakka oli luonnollinen valinta ja sen päällä flakiessit hohtaa varmasti kaikkein parhaiten. Vielä en ole koittanut kerrostaa tätä muun väristen lakkojen päälle, joten en osaa sanoa, miten toimii.






1 kommentti:

  1. Sinulle olisi tunnustus :)
    http://talkandbake.blogspot.fi/2012/10/who-i-am-who-am-i-who-i-am-who-am-i.html

    VastaaPoista