keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lämmikettä, pääkalloja ja remonttia

Eilen sitä leimauslaattaa Pitäjänmäestä hakiessani pysähdyin matkalla Konalassa Varustelekaan. Tiedättehän ne eriväriset, yleensä musta-valkoiset palestiinalaishuivit, joita monet käyttää lämmittimenä kaulan ympärillä? No, nyt niitä Shemagh-huiveja on tullut kokonaan mustana! Kuinka siistiä! Mies oli pyytänyt käydä kurkkaamassa, josko niitä olisi tullut myymälään lisää. On meinaan ollut aika haluttua tavaraa. Ja niitä oli! Tosin vasta varastossa juuri rakennukseen saapuneena. 2 sekunnin miettimisen jälkeen, päätin kotiuttaa huiveja kaksi, mulle kans. Tykkään! Huivin koko on 101cm x 101cm ja aine on puuvillaa. Ei pitäisi palella talvella :).


Osa leimakuvioista uudella U-laatalla ovat tietyllä tavalla niin maskuliinisia, että uskallettiin ryhtyä tekemään miehellekin kynsiä niitä hyväksikäyttäen. Pohjalle tuli China Glazen Liquid leather ja Orlyn mattapäällyslakka. Pelottavat pääkallot ja merirosvolaivat leimasin Lumenen hopeisella Luonnon lumoissa-lakalla



Mies tykkäsi, kuin myös minä.

Kerroin eilen myös kohta katkeamassa olevasta keskisormen kynnestä. Varoitus, nakuilua!


Ei se tässä kuvassa juuri erotu, mutta n. neljännes tuosta keskisormen kynnestä oli jo revennyt. Tuskailin asiaa Facebookin kynsiyhteisössä, josta välittömästi tuli neuvo korjata kynsi teepussipaikkauksella! Tuumasta toimeen, aloin tuhoamaan miehen flunssa-teevarastoa. Earl grey pääsi arvoasteikollani ihan toiseen äärilaitaan. Laitoin hieman kynsiliimaa kynnelle revenneen kohdan päälle, pienen palan teepussia liiman päälle ja vähän vielä liimaa siihen. Liiman kuivuttua viilasin pintaa vähän tasaisemmaksi. Good as new! Ellei parempi jopa.

Teepussi kynteen liimattuna.

Viilattuna, aluslakattuna.

Kynteen ei jäänyt minkäälaista kohoumaa, eikä pussin palasta edes erota kynnestä. Kyllä nyt kelpaa taas :)

2 kommenttia:

  1. Mä haastoin sut sellaiseen juttuun mun blogissa:
    http://princesswhoopeedoo.blogspot.fi/2012/10/haaste-jei.html

    VastaaPoista