lauantai 13. lokakuuta 2012

Taajuuskorjainkynnet

Kun keksin idean Cheeky-laatoista, siis ennen niiden tilaamista, näin laatan, missä on kuva equalizerista (tai Ritari Ässän Kitt-auton kojepaneelista). Se oli osasyy, miksi laattojen tilaamisesta tuli pakkomielle. Pakko, pakko, pakko saada kynsille nuo musiikin mukaan väriä vaihtavat tolpat!

Kokeilin ideaa toissapäivänä, jostain ihme oikusta harmaalle pohjalle. Ei, ei vaan toiminut. Tällaiset sain silloin aikaan:



Pohjavärinä on Models Ownin Grey Day ja tolpat on leimattu 4 Konadin leimauslakalla. En ollut tyytyväinen ja teinkin nämä vain toiseen käteen ja poistin lähes samantien mieleeni tulleen uuden idean tieltä. Seuraavana päivänä, eli eilen oli jälleen Desyren keikka ja halusin jotain aiheeseen sopivaa. Otin riskin ja harmituksenkin uhalla lakkasin kynnet China Glazen Liquid Leatherilla mustaksi ja kaivoin leimaustarvikkeet laatikosta. Vahingosta viisastuneena karsin leimalakat tällä kertaa kolmeen, eli jätin oranssin pois kokonaan. Vaihdoin myös tolppien suuntaa, eli laitoin ne alkamaan kynsien tyvestä. Ja arvatkaas mitä. Tällä kertaa onnistui! Jee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti