torstai 4. lokakuuta 2012

Postikusti on ystävä Vol.1

Sain pian ensimmäisen TransDesign-pakettini saapumisen jälkeen miehen hoksaamaan, miten edullista ja kannattavaa kynsilakkojen tilaaminen on ulkomailta ;). Mies löi itseni täysin ällikältä, kun toissaperjantaina sanoi, että koita ny sitte valita sieltä jotain kivaa, minä maksan. No minähän valitsin. Pakettiin valikoitui ensimmäinen Color Clubini, 2 ensimmäistä täysikokoista Opia sekä 5 China Glazea.


Hey Sailor on mitä täydellisin kirkas punainen, mitä varmaan voi löytyä. Ei liian kylmä, eikä liian lämmin. Täydellinen.

United kuuluu China Glazen tämän vuoden rintasyöpä-tietoisuuskampanjan kokoelmaan. Pikkuruista hilettä täynnä, joka hohtaa monessa eri sävyssä. Auringossa näyttää enimmäkseen pinkiltä, kun pimeässä taas enemmänkin ruskealta. Kiva kiva lakka.

Kalahari Kiss, hyvin jännä. Mies sanoi hiekan väriseksi, mutta mä itse oon jonkin muun kannalla. Vaalea maitokahvi? Hetken aikaa keitetty kondensoitu maito? Mä tiedän just, mikä on tuon värinen, mutta en saa sitä päähäni! :D Tulen varmaan käyttämään runsaasti.

Princesses Rule! on söpö vaaleanpunainen shimmer-lakka. Mitäpä tästä sanomaan, katso kuvasta :). Mielikuva on, että äitillä ois kymmeniä just tämän sävyisiä lakkoja jemmoissaan. Ei kyllä varmaan oo. Helppo sävy.

Foil Me Once kuuluu Color Clubin "foliolakka"-kokoelmaan. Mielenkiinnosta tilasin nähdäkseni onko ne oikeasti niin kovin foliomaisia. Onhan tuo totta tosiaan melko metallimainen pinta tuossa. Ei jättänyt raitojakaan lakatessa, kiva. Väri on myös kiva, vaalea violetti.

Dating A Royal on kuninkaallisen sininen creme-lakka Opilta. Odotin ehkä vähän vaaleampaa, kuin tämä on. Koostumus on aika ohut: yllätyin, kuinka läpinäkyvän jäljen lakka jätti ensimmäisellä kerroksella. Kyllä varmasti kuitenkin löytää paikkansa sieltä missä tarvitaan.

Fairy Dust on äärimmäisen jännittävä lakka! Yksinään tipille lakatessa katosi lähes olemattomiin, mutta mustan (tai minkä tahansa muun) päälle laitettaessa räjähti kaikki maailman värit esiin. Wau. Ei ole turhaan hehkutettu mahtavaksi holo-glitteriksi.

6 kommenttia:

  1. Kauniita lakkoja! Oon kade siltikin, vaikka eilen sain cesarsin paketin ja oottelen pareja arvontapalkintoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mä hipelöin ja ihailen niitä vieläkin, vaikka sain nuo jo eilen aamulla :). Teen niistä viime viikolla saapuneista varmaan samanlaisen esitelmän tänään.

      Pari arvontapalkintoa?! Onnetar ollut suosiollinen? :D

      Poista
    2. Itseasiassa juu :D Voin rehellisesti sanoa, että en ole koskaan voittanut mitään ja nyt voitin maanantaina yhden pääpalkinnon ja tiistaina lohdutuspalkinnon siihen perää. Plus että sain keskiviikkona töitä. Mulla on ollut vähän tuuria, pelottaa jo koska alkaa huono onni :D

      Poista
    3. Wautsi :). Hyvillä ja huonoilla tapahtumilla on taipumus kasautua, toivottavasti tuo sun kausi kestää vielä pitkään! Onnittelut työpaikasta! :)

      Poista
    4. Kiitti! Etinhän mä tätä paikkaa vuoden lähes, ja lupasin jo että voin ilmaseksikin tehdä kun teen tolle työpaikalle mun lopputyön, mutta jei, saankin jopa pientä "palkkaa" :D

      Poista
  2. Huomasin omalla kohdallani sen ilmiön, että kun muistaa kaupoissa lakkahyllyn äärellä luetella miehelle kaikista mahollisista lakoista Amerikan hinnat, ni siitä mieskin ymmärtää, että Amerikasta ne kannattaa tilata ja suorastaan vaatii tilaamaan sieltä... ;D
    Harmi vaan, kun tullirajat muuttuu, loppuu sekin hauskuus. =(

    VastaaPoista