maanantai 1. lokakuuta 2012

Vintage-eläimiä

...wau, mikä otsikko..

Models Own-kynsilakat ovat poistumassa Seppälöistä. Tästä seurauksena on se, että normaalin 4,95€ hinnan sijaan ne myydään nyt 3 euron hintaan pois. Toissaviikolla tämän huomatessani, kävin hamstraamassa melko niukasta värivalikoimasta parhaat talteen. Ensimmäinen niistä pääsi tänään nakeilleni, väri on Vintage Pink. Kuten nimestä saattaa hyvin pitkälle päätellä, sävy on reippaasti murrettu vaaleanpunainen. En ollut lainkaan yllättynyt huomatessani sävyn sopivan ihan nappiin suomalaisen kalvakkaa ihoani vasten. Aika bueno ostos siis. Tämä on sävy, jota voisin helposti käyttää jopa ilman koristeluja kynsilläni.

Omistin ennalta 3 MO:n lakkaa ja olin huomannut aiemmin, että niiden kuivumisaika on pitkä! Laitoin 2 suht. ohutta kerrosta näihin ja odotin noin tunnin. Senkin jälkeen pinta tuntui vielä vähän tahmaiselta, joten lisäsin päälle vielä kerroksen Sally Hansenin pikakuivattavaa päällyslakkaa.




Vaikka olisin voinut jättää nämä näin, en tehnyt niin. Halusin leimata. En osannut päättää, käyttäisinkö pantteri- vai tiikerikuosia tällä kertaa, joten päädyin molempiin. Aika nerokasta, Konad! Leimauslakaksi päätyi mulle uusi China Glazen Passion, eli kullanvärinen. Toimi leimaamisessa esimerkillisen hyvin!
Oma kehu haisee, mutta haiskoon. Näistä tuli HIENOT! Tää on ihan varsinaista terapiaa, kun huomaa onnistuvansa ja lopputulos näyttää hyvältä (olkoonkin valmis leimakuvio ja lakat. Mä yhdistin ne tällaiseksi comboksi).




Nyt kelpaa hymyillä loppupäivän :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti