tiistai 30. lokakuuta 2012

Shoppa shoppa

Arvatkaas mitä. Posti oli kiva. Toi tällaisen:


Hupsistakeikkaa, ostospostausta taas. Lakkamanian loppua ei näy.. Onneksi mies on harrastukseni puolella ja tämänkin avokätisesti minulle lahjoitti. Postinkantaja toi Ameriikkapaketin eilen taas kotiovelle ja tällaista paketti sisälsi tällä kertaa:


Mitäs nämä ovatkaan? No näitä:

Ensimmäiset kaksi lakkaa kuuluvat China Glazen Eye Candy-kokoelmaan, jonka nimet on nimetty ymmärtääkseni Marilyn Monroeta ja hänen tuotantoaan kunnioittavasti. Ensimmäinen näistä on Love Marilyn. Kirkkaalla pohjalla punaista ja ja hopeista glitteriä. Kuivuu tosi röpelöpintaiseksi, joten tarvii enemmän, kuin yhden kerroksen päällyslakkaa.

Toinen samaan kokoelmaan kuuluva uusi tulokkaani on Some Like It Haute. Totesin tätä tarkastellessani, että melko samaan kastiin menee kauneusmessuilta ostamani Orlyn Rock Solidin kanssa. Grafiitinharmaalla pohjalla (taitaa tosin olla kirkas pohja, missä minikokoista harmaata glitteriä) holografisena kimaltelevaa isompaa glitteriä. Tekstuuri tässä on tosin Orlya kookkaampi: Orlyn jättäessä melko sileän pinnan, tämä jää yhtä röpelöiseksi, kuin ylläoleva Love Marilynkin.

China Glazen Nude. Koin tarvitsevani jonkin täysin nuden lakan niille päiville, kun en jaksa panostaa, mutta en halua olla oikeasti nudena :D. En ole kokeillut vielä kynsille, joten en vielä tiedä, miten sulautuu ihonväriini. 

Lemon Fizz on kiva vaaleankeltainen creme. Kiva keltaisen sävy, ei niin jyrkkä, kuin kirkas keltainen, joten varmasti paljon helpompi käytössä.

Re-Fresh Mint on kuin vaalea pikkusisko For Audreylle. 

Orlyn Synchro pääsi eilen ensimmäisenä kynsille. Tästä postia varmaan tarkemmin huomenna. Sinisenä hohtava duochrome-punainen ;).

Olisin halunnut tilata Color Clubin Revvvolutionin, mutta ne olivat pahaksi onnekseni juuri loppu TransDesignilta :(. Googletin swatcheja joistain vastaavista ja päädyin napauttamaan tämän Aliaksen ostoskoriin. Väri on tumma violetti, minkä pitäisi vilahdella vihertävänä jossain valossa. Todella toivon tämän olevan kynsillä parhaimmillaan. Pullossa suoranaisesti ei oikein säväytä.

Essien Sugar Daddya oli kehuttu hyväksi ranskislakaksi. Sellaista en vielä omistanut, joten koppaan, hus. Melko lirua, millaista sen kuuluukin olla. Vähintään kolme kerrosta kuulemma vaatii jonkinlaiseen peittävään lopputulokseen.

1 kommentti:

  1. Re-Fresh Mint on ihanan näköinen, odotan postausta siitä! :)

    VastaaPoista