tiistai 16. lokakuuta 2012

Peel-off-glitteriä

Huomasiko kukaan eilen mitään erikoista Kynsifilerintamalla? Ensimmäisen kerran tämän blogin historiassa, päivityksetön päivä! Ohhoh.. Tästä se alamäki alkaa ;).

Yksi mun lempiasioista asuntoa remontoidessa (ei olla remontoimassa) on vanhojen tapettien repiminen seinästä. Se on ihanaa, mä saan siitä ihan reilusti jotain kicksejä. Mä jotenkin pystyn samaistua siihen hommaan, kun (hellävaraisesti tietenkin) rapsuttelen kynsilakkoja pois kynsistä. Voi sitä onnea, jos lähtee oikein iso pala kerralla :O! Sairasta...
No, asiaan. Olen vitkastellut China Glazen glitterlakkojen kokeilua sillä perusteella, että en vaan jaksa sitä niiden poistamishommelia. Foliotupot sormissa ei pysty tekemään mitään ja ei. Se vaan on kurjaa ja hidasta ja kaikkee. Noh, annoin itseni kuulla tietynlaisesta peel off(rakastan tuota sanaa)-aluslakasta! Yksinkertaisimmillaan siis vedellä hieman laimennettua Erikeeperiä. Mä en ihan niin rahvaaseen keinoon turvautunut, vaan levittelin kynsille 2 kerrosta folioliimaa (siitä, mitä se on, juttua joskus myöhemmin) ja tah-daa! Peel-off-pohja valmiina. Hirmu jännää tuo liima, näyttää melkein pimeässä hohtavan siniseltä kynsille levittäessä, vaikka on pullossa valkoista. Kuivuttuaan on taas kirkasta.

Jännä liima on jännä.
 Päälle laitoin 2 kerrosta China Glazen rintasyöpäkampanjan vaaleanpunaista glitterlakkaa, nimeltään United. Väri ei ole kirkas pinkki, vaan hyvin hillitty, mikä ei kylläkään haittaa mua yhtään. sopi mielestäni omaan nahkaan paremmin näin. Kiva, kiva lakka on siis tämä.

Päällyslakatta nämä kuvat. Näyttää vähän ryynimäiseltä jopa tuo tekstuuri tässä vaiheessa.


Päällyslakan kanssa (2 kerrosta). Shiiiineeeh.. 


Ja sitten se paras osuus illalla eilen. Lakat toden totta tosiaan lähti lähes yhtinä paloina nyppimällä pois! Kynsinauhojen ympäryksiä piti hieman putsailla vielä poistoaineella, mutta tämän helppous ylitti lähes ymmärrykseni! Jee.

Huolella teepussipaikkaamani keskisormen kynsi päätti eilen katketa vallan lopullisesti, nyt on pieni nysä jäljellä (näiden kuvien oton jälkeen) :(. Ei kovin kuvauksellista, mutta kestäkäämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti